Så kissar ni killar bäst med morgonstånd!

2011-04-16 - 00:53:14

Louis Armstrong 



Detta är metoden med hårdhandskar iblandade. Om din erigerade penis pekar rakt ut eller bara lite uppåt kan du ha chans att vinkla den rätt med våld. Ta tag i skaftet och vinkla nedåt, eller tryck ner ollonet, och var sedan noga med att inte tappa taget (då kissfontäner annars kan drabba dig och ditt närområde). Varning: Denna metod kan komplicera kissandet, eftersom urinröret kläms åt.

På gång 

Pekar ditt morgonstånd nedåt? Grattis. Allt du behöver göra nu är att se till att vinkeln pekar rätt ned i toastolen - gör detta genom att böja dig nedåt som bilden illustrerar. Mot slutet av kissandet, när strålen blir svagare, kan du sedan böja dig närmare toaletten.

Flygande Jacob

Om ditt stånd pekar uppåt har du definitivt problem när du ska ta morgonpissen. Antingen får du tänka intensivt på din mormors andedräkt en stund för att få din erektion mer påverkbar - eller så installerar du en trapets i badrumstaket, vilken du sedan hänger ifrån. Varning för risken att kissa sig själv i ansiktet samt risken att trilla ner och hyperdö.

VILANDE HUNDEN


Den här metoden lär fungera för i princip vem som helst, oavsett ståndmodell, men den kan bli lite pinsam om någon kommer in på toaletten. Ställ dig med ryggen mot toaletten, med en fot på varje sida toalettstolen. Böj midjan framåt tills ståndet riktas ned i toaletten (eller den andra väggen, eller badkaret, helt beroende på hur ditt badrum ser ut). Om du blir påkommen kan du ju hävda att du bara praktiserar morgonyoga.

STEGEN


Ytterligare en för er vars morgongåva pekar rakt ut eller nedåt. Stå nån meter från toaletten och luta dig framåt mot väggen ovanför toaletten. Sikta och håll kroppen stel. I längden kan detta tillvägagångssätt även träna mage och rygg.


FLICKPOJKEN


Ibland är det bara att bita i det sura äpplet och sätta sig ner och kissa. Sitt bredbent och tryck ner penis, så eventuellt skval och stänk hamnar innanför toastolen. Och du, det är egentligen inte så omanligt att sitta och kissa. Särskilt inte om du besväras av att den doppas ner i vattnet.

STÄLLNING Y


Det är inte ovanligt att ha en erektion som svänger åt det ena eller det andra hållet. Om din spermaleverantör gör så, måste du vinkelkompensera detta. Använd badrumsväggarna till att balansera på en fot och luta kroppen tills penis pekar ner mot toalettstolen.


STÅLMANNEN


Om din penis känns som den är gjord av stål på morgonen, kan du lika gärna vara en superhjälte själv. Sätt på dig lakanet som en mantel, balansera höften på toastolen och håll fram händerna som om du flög. Förhoppningsvis har trycket samma funktion på ditt stånd som kryptonit har på Stålmannen.


källa   / Anna Hayati
Postat av: wea (NÅGOT HEMSKT ATT DELA?)

Undra hur många som testar detta sen ;D!

2011-04-16 - 14:59:23
URL: http://duhittahit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0