Love ya<3

2011-04-29 - 19:49:06
Sjukt varmt och härligt väder idag!

<3

fredag!!

2011-04-29 - 19:13:39

Grrrr

2011-04-29 - 19:12:41


Här har vi någon som verkligen inte vågar rakat sig iallafall 


Här har vi raka motsattsen. Både någon som vågat raka sig plus gått ett steg längre 


Ett lite roligt exempel till 


Till sist denna som får avsluta det hela.

Longboard ger mig sån frihet!

2011-04-28 - 18:31:53

love it<3

I Helsingborg!

2011-04-28 - 18:22:52
Är i Hgb nu hos Michelles och hennes kille.
Glömde min Allergi medicin mot pollen hemma. Så mina ögon kliar och näsan sticker. Vi ska iväg och handla snart och även kolla in på apoteket om det finns något där. Sedan ska vi grilla och äta gott och försöka ha så trevligt som möjligt/ Anna

Lite gamla jobb

2011-04-28 - 17:19:58
Här är ett badrum som jag och Mattias la för ett tag sen!


Jag vet inte varför men jag älskar flytspackel, asså som ni ser på bilderna så jag vet inte vad ni tycker men jag tycker det ser ut som om man bakar kladdkaka eller nått, varje gång jag blandar så har jag en sån STOR lust att bara stoppa ner handen i! Haha vet inte varför men det ser så gott och skönt ut på nått sätt (A)


Gammal bild på mig, haha är man hos folk och dom har en spegel så varför inte passa på och ta lite kort när dom inte är hemma ;)

//Michelle

Helsingborg

2011-04-28 - 17:10:30
Tjatja folket, ledsen att jag inte skrivit så mycket nu men har hänt lite privata saker som jag kan ta en annan dag. Pågrund av det som hänt så är jag nere i helsingborg hos min kille så jag har tagit ledigt från både skola, jobb och praktik. Anna är också här nere, hämtade henne förut på tåget så hon är här nere nu tills söndag och håller mig lite sällskap. Vi har vart ute i stan och åkt longboard och suttit vid havet och bara pratat. Nu sitter vi i soffan och bara slappar och jag ska strax börja städa. Hampus jobbar och Jack kommer väl snart antar jag. Så vi får väl se vad denna helgen erbjuder, ska till landskrona till Hampus föräldrar och käka lite go mat och umgås.
Hoppas ni alla har det bra ")
//Michelle

Särskrivningar

2011-04-27 - 12:39:21Våldtäkt! skadar för

2011-04-27 - 12:32:54
Så fort man säger ordet våldtäkt. Tänker det flesta på en man/kille som överfaller en tjej utomhus sent och våldtar henne. Eller drogar ner en tjej på fest för att sedan kunna våldta henne. Eller någon liknande händelse. Det är fruktansvärt att det ska behöva vara så och att så många råkar ut för det. Många vågar dessutom aldrig anmäla det eller kanske ens tala om det för folk. Det är ett minne som mer eller mindre alltid kommer sitta kvar och alltid ha vissa negativa vibbar i visa situationer. 
Men våldtäck behöver inte bara vara när man blir överfallen eller nerdrogad. Det räcker att du ska ha sex med någon och man säger nej mer än en gång. Även om det går lugnt till och du blir påtvingad mot din vilja av någon så räknas det faktiskt som våldtäckt. Detta sker väldigt väldigt väldigt ofta i förhållanden. Killen vill men tjejen säger nej men kille ger sig inte och till slut ger hon med sig mot sin egna vilja. 

Våga säga ifrån och gör aldrig något mot din egna vilja.

childhood!

2011-04-27 - 12:30:03
GÖR DU SAMMA SAK! Träffa Cissi idag!

2011-04-27 - 12:28:56
Ska träffa Ceceilia i stan lite senare. Träffade henne förra veckan men innan det var det nog över 4år sedan.
GAMMAL bild på oss, cicci och jag! Den är minst 4år gammal kanske 5 också.

"tänker på dig älskling"<3

Ska bli skönt..

2011-04-27 - 01:19:34
börja praktiken igen på måndag ska bli skönt..

Vi hörs imon!

2011-04-27 - 00:33:50

Finns för dig!

2011-04-26 - 23:36:59
Har inte så mycket att säga just nu faktiskt!!

Ny inköpt

2011-04-26 - 21:21:09


Kawasaki - Johanssons skor 799kr. elr kanske va 699kr


Transperant blus plus (bh) under - från New Yorker 139kr,49kr


Randig tröja- New Yorker 99kr 


keps och solglasögon - från team sportia 199kr, 169kr

köpte även en plånbok och klocka kanske tar bíld på det sedan och lägger upp men kameran är urladdad just nu.

//Anna

SLUTA RÖKA!!

2011-04-26 - 15:27:33Som sagt  "EN BILD SÄGER MER ÄN 1000 ORD!" 

Vem vill egentligen lägga pengar på något som bara skadar än?
Som ökar chansen för sjukdomar som tex canser, som får än att lukta illa, ger än sämre kondition, fula tänder, dålig andedräkt, svarta lugnor, sämre utseende med tiden och som till och med att man förkortar ens livslängd? Rätt sjukt om man tänker efter att det är så vanligt att röka och att så måga gör det. Att folk liksom accepterar det och nästan överallt också. Det är väl därför så många gör det också. För att det liksom är något vi accepterat i samhället. Det blir nästan som en gemenskaps grej. Om man tex är på skolan/jobbet och har rast/puas. Så får man ofta höra "ska vi gå ut och ta en cigg och en kopp kaffe". Sedan beror det väl på andra saker också. Som att man börjar när man är liten för att man tycker det är coolt just då. Fast att det i själva verket är precis tvärtom. Men att det är på något sätt är kul bara för att man vet att man inte får och är nyfiken och vill testa. Sedan blir man fast och lyckas aldrig riktigt ta steget att sluta. Man förstår inte heller då hur illa det kanske verkligen är. Grupptryck eller föräldrar som röker är också andra vanliga skäl.osv. Oavsett så tycker jag att det är rätt så sjukt.  JAG RÖKER INTE! har aldrig gjort o skulle aldrig någonsin börja. 
Att kyssa någon som precis rökt är nog det värsta som finns.

möte angående praktik!

2011-04-26 - 00:32:21
Ska på möte imon angående byte av företag och praktik. Så borde verkligen lägga mig och sova nu.
Mina stackars fötter har fått skavsår av mina nya skor jag köpte idag. Bilder kanske kommer imon och även från elmia. puss och godnatt.

Fullt upp!

2011-04-26 - 00:26:32
Hejsan ja kom precis hem ifrån stan. Har verkligen inte haft någon tid att blogga. Men tur vi är två som är aktiva.
Hoppas ni haft en bra helg, de har jag!  Jag och min vän Jenny på bilden / anna

De 14 bästa sätten att bli av med telefonförsäljare

2011-04-25 - 10:03:56
De 14 bästa sätten att bli av med telefonförsäljare
Försäljaren: (Presenterar sej)
Du: -Vänta lite, jag ska bara byta telefon...
*Klick*
Om de ringer upp igen, bara upprepa...
Om dom vill låna ut pengar, så berätta att du just begärt dig själv i konkurs och att du verkligen skulle behöva lite pengar.
Om dom börjar med att säga "Hur mår du idag?" svara, "Varför vill du veta det?" Eller så kan du säga "Vad glad jag är att du frågade, därför att ingen verkar bry sig nuförtiden och jag har så många problem, min ischias blir bara värre, mina ögonfransar trillar av, min hund dog precis...." När de försöker sälja igen så fortsätt bara att prata om dina problem.
Om dom säger att det är Anders Andersson från XYZ företaget så be dom bokstavera sitt namn, be dem sedan bokstavera företagets namn, fråga var företaget finns. Fortsätt att fråga personliga frågor eller frågor om företaget så länge som behövs.
Denna fungerar bäst om du är kille:
Telefonförsäljare: "Hej, mitt namn är Hanna och jag företräder Buffel & Båg...."
Du: "Häng kvar en sekund....(Några sekunders paus)
Okej, (prata med hes, sexig röst) Vad har du på dig?"
Gör några glädjetjut och låt glad och överraskad. "Hanna!! Är det verkligen du? Kära nån! Hanna, hur har du det?" Förhoppningsvis så får Hanna ett par sekunders huvudbry medan hon försöker komma på vem i hela friden du är och hur ni känner varandra
Säg "Nej" upprepade gånger. Se till att varje nej inte låter likadant och fortsätt att mala på även när dom pratar. Detta är roligast om du klarar av att hålla på tills dom lägger på.
Om RödaKorset ringer och undrar om du kan ställa upp som jourhavande kompis, svara med den mest olyckliga röst du kan uppbringa: "Jag har inga vänner, vill du bli min?"
Om dom tvättar mattor: "Går det att tvätta bort blod? Jaha. Men getblod eller MÄNNISKOblod då?"
Låt personen säga allt sitt och ge endast nödvändiga svar som "Jaha", "Verkligen", "Spännande!". Sen när de undrar om du vill köpa produkten eller tjänsten, så fråga om dom vill gifta sig med dig.
Säg att du jobbar för samma företag. Exempel:
Telefonförsäljare: Hej, det är Nisse från Bonniers.
Du: Bonniers!! Oj, dom jobbar jag också för! Var ringer du ifrån?
Telefonförsäljare: Öhhh.. Uppsala.
Du: Häftigt, så det sitter ett gäng där. Hur är affärerna/vädret? Synd att företaget har en policy som hindrar att vi säljer till anställda. Äsch, Vi hörs!
Svara telefonen. Så fort du inser att det är en telefonförsäljare lägg luren ifrån dig och skrik "Ahhhh.... Hjälp!" Lägg sedan på.
Säg till telefonförsäljaren: "Tyvärr, jag kan inte prata just nu, men kan inte jag få ditt hemnummer så kan jag ringa när jag har bättre tid." När dom lite besvärat svarar att de inte kan ge ut sitt hemnummer säg, "Jag förstår, du vill inte att främlingar ringer hem till dig! Nu vet du hur jag känner det."
Säg till försäljaren när han ringer; -Min tid är dybar, jag tar 500 kr i timmen, du kommer att behöva mitt bankkontonummer (räkna upp siffrorna, helst flera gånger och be dem läsa upp det). Okej, fick du med det? Jag tar tid från och med nu! Nå, vad vad det nu du ville...?
Försäljaren: (Presenterar sig)
Du: -Vänta lite, jag ska bara byta telefon...
*Klick*
Om de ringer upp igen, bara upprepa...
Om dom vill låna ut pengar, så berätta att du just begärt dig själv i konkurs och att du verkligen skulle behöva lite pengar.
Om dom börjar med att säga "Hur mår du idag?" svara, "Varför vill du veta det?" Eller så kan du säga "Vad glad jag är att du frågade, därför att ingen verkar bry sig nuförtiden och jag har så många problem, min ischias blir bara värre, mina ögonfransar trillar av, min hund dog precis...." När de försöker sälja igen så fortsätt bara att prata om dina problem.
Om dom säger att det är Anders Andersson från XYZ företaget så be dom bokstavera sitt namn, be dem sedan bokstavera företagets namn, fråga var företaget finns. Fortsätt att fråga personliga frågor eller frågor om företaget så länge som behövs.
Denna fungerar bäst om du är kille:
Telefonförsäljare: "Hej, mitt namn är Hanna och jag företräder Buffel & Båg...."
Du: "Häng kvar en sekund....(Några sekunders paus)
Okej, (prata med hes, sexig röst) Vad har du på dig?"
Gör några glädjetjut och låt glad och överraskad. "Hanna!! Är det verkligen du? Kära nån! Hanna, hur har du det?" Förhoppningsvis så får Hanna ett par sekunders huvudbry medan hon försöker komma på vem i hela friden du är och hur ni känner varandra
Säg "Nej" upprepade gånger. Se till att varje nej inte låter likadant och fortsätt att mala på även när dom pratar. Detta är roligast om du klarar av att hålla på tills dom lägger på.
Om RödaKorset ringer och undrar om du kan ställa upp som jourhavande kompis, svara med den mest olyckliga röst du kan uppbringa: "Jag har inga vänner, vill du bli min?"
Om dom tvättar mattor: "Går det att tvätta bort blod? Jaha. Men getblod eller MÄNNISKOblod då?"
Låt personen säga allt sitt och ge endast nödvändiga svar som "Jaha", "Verkligen", "Spännande!". Sen när de undrar om du vill köpa produkten eller tjänsten, så fråga om dom vill gifta sig med dig.
Säg att du jobbar för samma företag. Exempel:
Telefonförsäljare: Hej, det är Nisse från Bonniers.
Du: Bonniers!! Oj, dom jobbar jag också för! Var ringer du ifrån?
Telefonförsäljare: Öhhh.. Uppsala.
Du: Häftigt, så det sitter ett gäng där. Hur är affärerna/vädret? Synd att företaget har en policy som hindrar att vi säljer till anställda. Äsch, Vi hörs!
Svara telefonen. Så fort du inser att det är en telefonförsäljare lägg luren ifrån dig och skrik "Ahhhh.... Hjälp!" Lägg sedan på.
Säg till telefonförsäljaren: "Tyvärr, jag kan inte prata just nu, men kan inte jag få ditt hemnummer så kan jag ringa när jag har bättre tid." När dom lite besvärat svarar att de inte kan ge ut sitt hemnummer säg, "Jag förstår, du vill inte att främlingar ringer hem till dig! Nu vet du hur jag känner det."
Säg till försäljaren när han ringer; -Min tid är dybar, jag tar 500 kr i timmen, du kommer att behöva mitt bankkontonummer (räkna upp siffrorna, helst flera gånger och be dem läsa upp det). Okej, fick du med det? Jag tar tid från och med nu! Nå, vad vad det nu du ville...?
Detta är så sjukt komiskt eftersom jag jobbar som telefonförsäljare! Jag hoppas inte att folk från stockholm läser detta för det är dit vi ringer, så använd inte detta emot mig (A)
Lite suddig men i bubblan står det, "Men det är gratis"

Nu måste jag gå så jag inte kommer försent, börjar visserligen 12 men ska ju möta Alex för en kopp kaffe ")

Behind me ♥

2011-04-24 - 23:09:14
So in times when all my hope is gone, 
and I go through life afraid
Then I always look back and see you standing behind me. ♥

Faceways AB Göta Energi

2011-04-24 - 21:28:26
Nu ska jag kolla på film och sen sova, ska upp imorgon och jobba. Hade ett extrajobb innan som telefonförsäljare på kvällarna mellan 18-19. Men det la dom ner men är fortfarande anställd så kan komma och jobba när jag vill, känns bra på ett sätt, man kommer bra överrens med folket där, pratar med alla sorters människor varje dag, och är ju anställd fast jobbar inte på fast tid så har jag jobb där i sommar och det är mycket bra!
Och imorgon är det ju röd dag men dom jobbar så då kan man jobba lite tänkte jag") Och min söta lilla Alex ska dit med, ska bli så kul och träffa henne igen, var ett tag sen <3 Skulle jobbat där på påsklovet men fick jobb på firman då, menmen ska dit imorgon iaf och ska möta Alex i stan vid 11 för en kopp kaffe, man brukar jobba mellan 9-18.00 men nu är det ju röd dag så nu jobbar vi från 12-16.00, menmen ")

Där sitter lilla jag fast på det stora kontoret ")


Jag och Said på julfesten ")


Jag och Alex på julfesten ")
Ska bara tala om att det heter Faceways AB och vi säljer Göta Energi, ett elbolag, alltså elavtal ")
Tänkte ni kanske ville veta det (A)

//Michelle

My father

2011-04-24 - 21:18:24
Sometimes I miss the times.
the times when me and my dad were close..
I can't barely remember those times..
It was so many years ago..
My daddy changed..
He barely never hugged me..
And he never does now...
I remember those times..
when I could ride on his shoulders..
Now my younger brothers have taken that place..
My father..
do not feel like my father anymore..
I wish I had more to do with him when I grew up..
I wish he tried a little harder..
But he had his new family and new kids..
I miss my daddy..
I love him...
But I hate him for not trying hard enough..
Daddy..
I love you
I hate you...
Sometimes I miss the times.
the times when me and my dad were close..
I can't barely remember those times..
It was so many years ago..
My daddy changed..
He barely never hugged me..
And he never does now...
I remember those times..
when I could ride on his shoulders..
Now my younger brothers have taken that place..
My father..
do not feel like my father anymore..
I wish I had more to do with him when I grew up..
I wish he tried a little harder..
But he had his new family and new kids..
I miss my daddy..
I love him...
But I hate him for not trying hard enough..
Daddy..
I love you
I hate you...

//Michelle

En väldigt mörk tid

2011-04-24 - 21:15:58
Ojoj hittade en helt otroligt gammal dikt! Jag var mycket deprimerad då och sårad och kände mig otroligt ensam, en känsla som jag aldrig vill ha igen! Jag kommer ihåg den dagen, jag satt på mitt rum och grät, jag skrev vad jag kände, jag trodde inte den fanns kvar, det var nått jag skrev för att få ut all aggression...
En tid jag inte vill tillbaka till.

Under mina 15år har du aldrig ställt upp för mig,
Inte en enda jävla gång.
Är det så svårt att bara vara där när man behöver dej.
Jag börja träffa dej när jag var 5år och du undra varför
jag inte kallade dej pappa. Under dom 5åren och jag alltid
trott att min syrras pappa var min pappa men jag hade fel.
Enligt papprena är du min pappa med enligt mig är
Conny alltid och kommer alltid att vara min pappa.
Han har alltid ställt upp för mig vart jag än är.
När jag var sjuk kom han, när jag fyllde år kom han alltid. Varför kunde inte du göra så ?
Du var för upptagen med ditt jobb att du glömde
bort mig och sen träffa du Linda och fick 3barn.
Det är jätte kul att vara med Linda men sen när
första barnet kom fattar jag att hon inte kan vara
lika mkt med mig eftersom hon måste passa barnet.
Sen kom andra barnet och då blev det värre.
Då såg ni knappt mig. Jag förstår att ni var
upptagna men sen när tredje barnet kom såg ni mig
inte alls. Linda var för upptagen med barnen och du
med ditt jobb så ni märkte mig inte ens att jag var där.
Du behandlade mig som luft och nu har jag fåt nog.
Jag orkar inte mer att ni behandlar mig som luft.
Det får räcka nu. Jag bryter ihop. Jag har alltid haft
en pappa som bryr sig om mig och tar hand om mig,
men då efter 5år kom du och skulle spela pappa.
Den dagen blev hela mitt liv förstörd. Jag hade
kunnat leva med Conny som min pappa men inte för dej,
du skulle helt enkelt spela pappa. Jag visste ingenting
om dej jag visste inte ens att du existerade förens
mamma berättade att jag hade dej.
Bara så du vet så kommer jag alltid ha en pappa
som bryr sig om mig, Och det är inte du !!!
Under mina 15år har du aldrig ställt upp för mig,
Inte en enda jävla gång.
Är det så svårt att bara vara där när man behöver dej.
Jag börja träffa dej när jag var 5år och du undra varför
jag inte kallade dej pappa. Under dom 5åren och jag alltid
trott att Conny var min pappa men jag hade fel.
Enligt papprena är du min pappa med enligt mig är
Conny min pappa och det kommer han alltid att vara
Han har alltid ställt upp för mig vart jag än är.
När jag var sjuk kom han, när jag fyllde år kom han alltid, jämt!
Varför kunde inte du göra så ?
Du var för upptagen med ditt jobb att du glömde
bort mig och sen träffa du Linda och fick mina bröder.
Det är jätte kul att vara med Linda men sen när
Casper kom fattar jag att hon inte kan vara
lika mycket med mig eftersom hon måste passa Casper.
Sen kom Oliver och då blev det värre.
Då såg ni knappt mig. Jag förstår att ni var
upptagna men sen när Felix kom, såg ni mig
inte alls. Linda var för upptagen med barnen och du
med ditt jobb så ni märkte mig inte ens att jag var där.
Du behandlar mig som luft och nu har jag fått nog.
Jag orkar inte mer. Det får räcka nu. Jag bryter ihop. J
ag har alltid haft en pappa som bryr sig om mig och tar hand om mig,
men då efter 5år kom du och skulle spela pappa.
Den dagen blev hela mitt liv förstört. Jag hade
kunnat leva med Conny som min pappa men inte för dej,
du skulle helt enkelt spela pappa. Jag visste ingenting
om dej jag visste inte ens att du existerade förens
mamma berättade att jag hade dej.

Bara så du vet så kommer jag alltid ha en pappa
som bryr sig om mig, Och det är inte du !!!

Som ni märker var det här en väldigt mörk tid för mig, jag var väldigt deprimerad och arg och sket i precis allt. Förhållandet mellan mig och min far har alltid vart lite sisådär. Det var nämligen så att han blev rädd när mamma berättade att hon var gravid, dom var båda 18 så jag förstår honom, helt klart! Sen jag föddes och fram tills jag var 5år trodde jag alltid att min systers pappa var min pappa, men så var det inte. Jag minns dagen luddigt, jag var 5 och satt i badkaret och mamma satte sig på toastolen och berättade att jag hade en annan pappa. Sen minns jag inget, jag började träffa han och han ville så gärna att jag skulle kalla han för pappa, men det kunde jag inte, jag visste inget. Jag var 5 så jag förstod ju inget. Det gick bra tills jag var 10, det började gå sådär, han jobbade väldigt mycket, hela tiden, så jag fick aldrig träffa han. Även när jag var där på helgerna, så jobbade han. Jag slutade träffa han för ett tag, när jag blev 13 så blev allt bara värre, han hörde aldrig av sig, varken när jag fyllde år, julen, inga avslutningar, ingenting. Det finns så mycket mer av den här historien, och detta är bara den korta, då förstår ni. Det kanske inte låter så farligt men men han såra mig väldigt djupt. Det går inte att förklara men ni märker på texten jag skrev att det var en mörk tid. Man måste vart med för att förstå allt.

Idag är jag 18år, jag har faktiskt börjat få kontakt med honom igen, det går sakta men säkert fram, hittills har vi bara pratat på sms men det går framåt och inom en snar framtid kanske vi träffas.
Sen har vi mina bröder, som jag älskar mest av allt på denna jord! Dom är mitt allt jag saknar dom varje dag! Finns inte en enda dag som jag inte tänker på dom. Dom är 11, 9 och 7 nu. Den yngste blev precis 7, 3april.
Dom vet inte hela historien, iaf inte från min sida, men snart mina älsklingar, snart, träffas vi igen och jag är så hemskt besviken på mig att ni har fått stå ut med det här, jag saknar er, älskar er mina små pluttungar!

Mina 3 bröder längst upp, Felix, Casper och Oliver!
(Tagen 2009, då vi hade kontakt i 4dagar)

Sen är det jag och pappa på dom två korten under när jag var liten...
Nu som sagt har vi ju kontakt och jag hoppas det håller!

Trots allt vi gått igenom så är han min pappa, självklart älskar jag han och att vi ska ha kontakt, men det krävs 2.
//Michelle

Älskade, hoppas vi får en underbar dag!

2011-04-24 - 10:13:24
och finns inget tryggare än din famn
höra när du pratar, lyssna på dina ord
det ger mig kraft, stryka och mord
du vet saker många andra inte vet, de folk inte kan se
du är en av få som kan få mig glad, du får mig att le
vill alltid ha dej vid min sida
det får mig att inte alltid behöva lida.
du är det viktigaste för mig
klarar mig ine utan dej, vill ha dig här i alla dar
älskar dig min kära far<3

Du gör allt du kan
finns inget tryggare än din famn
höra när du pratar, lyssna på dina ord
det ger mig kraft, stryka och mord
du vet saker ingen annan vet, du ser saker ingen annan kan se
du är en av få som kan alltid kan få mig glad, få mig att le
vill alltid ha dig vid min sida
slippa känna smärta, behöva lida.
du är den viktigaste för mig
klarar mig inte utan dig
vill ha dig här i alla dar
älskar dig min kära far<3


Pappa och jag när jag var väldigt liten!
Hoppas vi får en trevlig dag tillsammans och ni med // Anna

Störande!!

2011-04-24 - 10:11:02
Alltså detta borde egentligen inte angå mig eftersom jag inte lär få rynkor förän om typ 8495894år.

Men det stör mig som fan när man kollar på tv och granier, loreal och andra märken gör reklam för antirynkkrämer och det är unga personer som är med i reklamen och använder produkterna.
Jag menar man får väl fan inte rynkor när man är runt 30?

Ta dessa bilder som exempel. Dom är iallafall mycket mycket yngre än vad man är när man börjar få rynkor. Så fattar inte varför det är dom som är med i själva reklamen. Borde vara helt självklart att det ska vara någon som är äldre typ 50+ inte 40-.  Om dom här krämerna nu är så jävla bra som det får det att låta som, varför inte använda äldre kvinnor i reklamerna då? 

Aja iallafall sånt här är sjukt irriterande när man börjar tänka på det.
Men nu ska jag sova ska upp relatvit tidigt imon eftersom morfar ska gifta sig.

tystnad

2011-04-24 - 10:08:42

Tänk va livet vore lätt om man hade en liten hjärna. Lika liten som en struts kanske är att ta i men..Jag menar om man hade en mindre hjärna hade man inte kunnat tänka lika mycket på saker och ting. Tror att det många gånger skulle ha underlättat för oss människor.  Vi tänker mycket alldeles för mycket så mycket att vi inte ens själva kan hitta svar på våra funderingar. Vad händer efter döden? Finns de liv på annan planet? Hur stor är universum? Finns de spöken andrar och liknade? osv...

Sedan i sin tur har dessa "tankar utan svar" lett till en rad följder. Ta till exempel Vad händer efter döden? Eller hur kom världen till? Som exempel. Människor kom redan på för över 1 miljon år sedan att man för eller senare dör. Vilket är väldigt logiskt. Men jag tvivlar på att andra djur tänker på det så som vi gör. I alla fall människorna hade konstaterat att tids nog så dör man. Sedan ställde de sig frågan vad händer efter döden? Ingen visste och ingen kunna svara på detta. Att de inte skulle hända något alls ät alldeles för hemskt därför började man hitta på berättelser. Samma sak gällande hur världen kom till. Människor märkte att folk kände sig tryggare med en vetskap om vad som skulle hända efter döden samt hur världen kom till. Så dessa berättelser fortsatte att utvecklas och ändrades med all säkerhet miljontals gånger. Detta lever kvar än idag och de jag pratar om är själv klart religion.

Religion har i sin tur lett till en rad andra följder. Det jag först och främst pratar om är våld, krig och bråk. Mycket av de krig som pågår runt om i världen är kopplat till religion. Folk har olika uppfattningar och de bildar totalt kaos. Naturligtvis beror de på andra saker också som politik osv. Man får till och med folk att spränga sig själva för att de tror att de ska komma till något paradis. Något som är bättre än världen.

Jag kan förstå att det känns tryggt att leva som troende. Det är absolut inget fel med de och de skapar inte bara problem. Jag tror att man har lättare på något sätt att ta sig igenom livet när man har olika mål och tror på något gott. Man ber ofta vilket gör en avslappnad. Man har traditioner och firar olika högtider tillsammans med släkt och vänner osv..

Kom ihåg detta ÄR MIN ÅSIKT så din får gärna vara något annat. Men jag är inte troende och tror att man dör sedan är de inger mer.

Men som sagt vi människor tänker alldeles för mycket. Och jag är ett gott exempel på än!

//anna

Elmia!

2011-04-24 - 10:06:47
Hejsan sitter i bilden nu på väg till emia med pappsen. datorn dör snart så bloggar nog mera när jag kommer hem. Ha de bäst tills dess. // anna

Om män styrde världen...

2011-04-24 - 09:25:40
Om män styrde världen...
De felaktiga telefonnummer som man fått av tjejer på krogen skulle automatiskt kopplas vidare till deras riktiga nummer.
En lätt nick och en titt på klockan skulle accepteras som ett lämpligt svar på "Jag älskar dig".
Posten skulle tillverka "Förlåt, men vad hette du nu igen?" kort.
Då din flickvän verkligen måste prata med dig under matchen skulle hon dyka upp i en liten ruta på TV-rutan i halvtid.
Att göra slut skulle vara så mycket enklare. En klapp i stjärten och ett "Bra försök, bättre lycka nästa gång" skulle vara mer än nog.
Din årliga löneförhöjning skulle vara baserad på hur bra det går för ditt lag i Allsvenskan.
Den roligaste killen på kontoret skulle snarast göras till VD.
"Ledsen att jag är sen, men jag blev så djäkla full igår" skulle vara en accepterad ursäkt för försening.
Det skulle vara mycket enklare att hyra en stridsvagn.
Soporna skulle ta ut sig själva.
Du skulle få ölbiceps i stället för ölmage.
Alla hjärtans dag skulle flyttas till den 29:e februari så att den bara skulle falla in vart fjärde år.
Två ord: Ally McNaken.
Det enda programmet som skulle krocka med "Tipslördag" vore "Tipslördag Från En Annan Kameravinkel".
Det skulle vara helt lagligt att stjäla en sportbil förutsatt att du dagen därpå lämnar tillbaka den med full tank.
Kortkort skulle aldrig bli omodernt.
Telefonsamtal skulle automatiskt brytas efter trettio sekunder.
Badvakter skulle kunna avvisa personer från stranden för att de bryter mot "fulhetslagen".
Varje man skulle få fyra riktiga "Du slipper ut ur fängelset" kort.
1. De felaktiga telefonnummer som man fått av tjejer på krogen skulle automatiskt kopplas vidare till deras riktiga nummer.
2. En lätt nick och en titt på klockan skulle accepteras som ett lämpligt svar på "Jag älskar dig".
3. Posten skulle tillverka "Förlåt, men vad hette du nu igen?" kort.
4. Då din flickvän verkligen måste prata med dig under matchen skulle hon dyka upp i en liten ruta på TV-rutan i halvtid.
5. Att göra slut skulle vara så mycket enklare. En klapp i stjärten och ett "Bra försök, bättre lycka nästa gång" skulle vara mer än nog.
6. Din årliga löneförhöjning skulle vara baserad på hur bra det går för ditt lag i Allsvenskan.
7. Den roligaste killen på kontoret skulle snarast göras till VD.
8. "Ledsen att jag är sen, men jag blev så djäkla full igår" skulle vara en accepterad ursäkt för försening.
9. Det skulle vara mycket enklare att hyra en stridsvagn.
10. Soporna skulle ta ut sig själva.
11. Du skulle få ölbiceps i stället för ölmage.
12. Alla hjärtans dag skulle flyttas till den 29:e februari så att den bara skulle falla in vart fjärde år.
13. Två ord: Ally McNaken.
14. Det enda programmet som skulle krocka med "Tipslördag" vore "Tipslördag Från En Annan Kameravinkel".
15. Det skulle vara helt lagligt att stjäla en sportbil förutsatt att du dagen därpå lämnar tillbaka den med full tank.
16. Kortkort skulle aldrig bli omodernt.
17. Telefonsamtal skulle automatiskt brytas efter trettio sekunder.
18. Badvakter skulle kunna avvisa personer från stranden för att de bryter mot "fulhetslagen".
19. Varje man skulle få fyra riktiga "Du slipper ut ur fängelset" kort.

Sola !

2011-04-24 - 09:21:39
Idag är det en sån underbar dag och jag har inget för mig så jag drar med syrran ner till 4-gott, köper godis och sen drar vi till slottskogen och solar :) Låter så härligt som det kan bli!
Ha en underbar dag alla så skriver jag mer när jag kommer hem ")
//Michelle

20 månader

2011-04-24 - 08:59:51
‎1år och 8månader, 20månader idag älskling! Jag älskar dig ♥
När du ser på mig
Och när jag ser på dig
blir allting så klart
och så himla underbart
När du säger "Hej" och ler mot mig
stannar upp, och ser på mig
Och det enda jag kan göra är att le tillbaks
För hjärtat dunkar snabbt och allt är så himla bra
Tanken rusar genom kroppen:
Ditt leende slår allt
Allt som var kallt blir snabbt varmt
Mitt hjärta tar ett skutt just då
Om du bara visste hur bra man kan må
När du ler mot mig
För ditt leende slår allt
Det måste ju vara just så att jag älskar dig
Ja det är ju så, Jag älskar dig
När du ler mot mig,
Då fattar jag verkligen hur mycket jag älskar dig
Och hur bra jag mår
DU gör så att jag livsglädjen tillbaka får
För, ditt leende slår allt <3
När du ser på mig
Och när jag ser på dig
blir allting så klart
och så himla underbart
När du säger "Hej" och ler mot mig
stannar upp, och ser på mig
Och det enda jag kan göra är att le tillbaks
För hjärtat dunkar snabbt och allt är så himla bra

Tanken rusar genom kroppen:
Ditt leende slår allt
Allt som var kallt blir snabbt varmt
Mitt hjärta tar ett skutt just då
Om du bara visste hur bra man kan må
När du ler mot mig
För ditt leende slår allt

Det måste ju vara just så att jag älskar dig
Ja det är ju så, Jag älskar dig
När du ler mot mig,
Då fattar jag verkligen hur mycket jag älskar dig
Och hur bra jag mår
DU gör så att jag livsglädjen tillbaka får

För, ditt leende slår allt <3

//Michelle

18 saker en kille aldrig skulle säga

2011-04-23 - 21:51:39
18 saker en kille aldrig skulle säga
Jag tycker Barry Manilow är en cool snubbe.
När jag ändå är uppe, ska jag hämta en öl till dig.
Jag tycker håriga bakar är enormt sexiga.
Hennes tuttar är helt enkelt för stora.
Ibland vill jag bara bli kramad.
Den där bruden i 'Mord och inga visor' ger mig ståfräs.
Det är klart att jag kan sätta på en kondom.
Vi har inte varit och shoppat på evigheter, kom så sticker vi iväg och jag kan hålla din handväska hela tiden.
Äh, vi struntar i Sportspegeln och ser på Oprah Winfrey i stället.
Jag tror vi är vilse, vi kan väl stanna och fråga någon.
Här, älskling, du kan få ha fjärrkontrollen.
Kan du inte följa med ner till stormarknaden och hjälpa mig köpa ett par skor.
Antonio Banderas och Brad Pitt? Den här filmen måste jag se!
När jag ändå ska upp, ska du ha något?
Om du inte har något planerat, vad säger du om att ta en sväng till tapetaffären?
Vi pratar aldrig längre!
Glöm fotbollen! Melrose Place går på trean.
Sex är inte så viktigt, jag vill bara bli kramad!
Jag tycker Barry Manilow är en cool snubbe.
När jag ändå är uppe, ska jag hämta en öl till dig.
Jag tycker håriga bakar är enormt sexiga.
Hennes tuttar är helt enkelt för stora.
Ibland vill jag bara bli kramad.
Den där bruden i 'Mord och inga visor' ger mig ståfräs.
Det är klart att jag kan sätta på en kondom.
Vi har inte varit och shoppat på evigheter, kom så sticker vi iväg och jag kan hålla din handväska hela tiden.
Äh, vi struntar i Sportspegeln och ser på Oprah Winfrey i stället.
Jag tror vi är vilse, vi kan väl stanna och fråga någon.
Här, älskling, du kan få ha fjärrkontrollen.
Kan du inte följa med ner till stormarknaden och hjälpa mig köpa ett par skor.
Antonio Banderas och Brad Pitt? Den här filmen måste jag se!
När jag ändå ska upp, ska du ha något?
Om du inte har något planerat, vad säger du om att ta en sväng till tapetaffären?
Vi pratar aldrig längre!
Glöm fotbollen! Melrose Place går på trean.
Sex är inte så viktigt, jag vill bara bli kramad!

Stort GRATTIS

2011-04-23 - 21:48:08
Ett jätte grattis till Stefan och Linda som båda blev 50år + att dom gifte sig! Grattis till er och önskar er all lycka!
//Michelle

Trafficking i Sverige!

2011-04-23 - 13:11:24

Det är svårt att tro att det sker i ett land som Sverige. Att människohandel och trafficking faktiskt förekommer. Det smugglas in och säljs mellan 400-600 kvinnor och barn varje år. Det är oftas relativt unga vissa är bara 13-14 år. Det är oftast flickor som haft det fattigt, rövats bort, eller lockats till ett bättre liv. Vägen hit till Sverige sker ofta via flera olika handlare.

Hallickens (köparen/säljaren) mål är att få största möjliga ”vinst” på sin ”vara” på så kort tid som möjligt. För att maximera vinsten tvingas många att bära narkotika på vägen till Sverige. Ofta stannar offren inte längre än några veckor på samma plats.  Hemskt!!!

Frågor och svar om män

2011-04-23 - 13:02:35

-Vad är det för likhet mellan en räka och en man?
Allt är njutbart utom huvudet.

-Vad är det för likhet mellan en delfin och en man?
Det sägs att de är intelligenta, men ingen kan bevisa det.

-Vad är det för likhet mellan män och microvågsugnar?
Båda blir upphettade på 15 sekunder. 

-Varför kan en man inte vara både snygg och smart?
Därför att då skulle han vara en kvinna.

-Varför är en mans hjärna stor som en nöt?
Därför att den är svullen.

-Varför behövs det en miljon spermier för att befrukta ett ägg?
Därför att spermier är manliga och inte vill fråga om vägen.

-Varför är män som bokstaven Q?
En stor nolla med en liten svans. 

-Varför vill inte kvinnor gifta sig numera?
Därför att kvinnor hellre har bacon i kylskåpet än ett svin i vardagsrummet.

-Vad är det för likhet mellan en video och en man?
Framåt, bakåt, framåt, bakåt, stopp, eject.

-Varför är mäns förstånd mer värt än en kvinnas?
För att det är ovanligare.

-Varför gifter sig hellre en man med en oskuld?
Därför att de inte klarar av kritiken. 

Alla killars drömyrke?

2011-04-23 - 13:01:11
Andy Golub från New York, USA, har ett jobb som många killar drömmer om.
Han kastar färg på nakna kvinnor. Och det mest udda är att kvinnor betalar gärna $250 för att få sig ett stänk som tar 3-4 timmar.
oto: ANDY GOLUB / REX FEATURES

Men han är å andra sidan sjukt duktig också. 
Tycker det är riktikgt häftigt.

Svartvitt!

2011-04-23 - 12:52:57
Lite bilder från igår kväll!Det var trevligt och mysigt att mikkan sov över också //Anna

Ibland!

2011-04-23 - 09:17:49

Ibland känns allt åt helvete!
Man vill bara gå under. Sluta leva.
Man fattar inte varför man föddes till jorden.
Folk bara klagar. Man känner sig i vägen.
Ingenting är rätt. Allt är bara fel.

Ibland känns allt underbart!
Man vill aldrig dö. Sluta leva
Man är glad att man föddes till jorden.
Folk älskar än. Man vill vara överallt
Allting känns så bra. och det är det också.sötaste michelle gick nyss och ska till danmark nu hörs ikväll //anna

Bröllop

2011-04-23 - 08:44:15
Godmorgon folket, sitter hemma hos Anna, precis vaknat. Kom hem igår runt 1-tiden, var på en fest hos en kompis till henne och det var rätt kul, man kände sig lite vilsen för det var inte direkt sånt folk jag är van vid, men det fanns vissa trevliga personer och vi dansade och hade kul. Nu ska jag strax åka iaf, min morfars bror ska gifta sig idag så det blir hem och fixa sig. Tack Anna för en rolig kväll ! Nu taggar vi för nästa helg :)<3
Hoppas ni alla har en trevlig helg och en glad påsk på er alla !
//Michelle

Det finns inget bättre...

2011-04-22 - 13:52:38
Jag minns det som i går,

första gången jag såg dig

Jag kände det redan då att du var den rätta

Nu sitter jag här och känner en stark glöd brinna inom mig

det har snart gått 2år senvi blev ett och allt känns

fortfarande helt rätt och mina känslor för dig förändras ej.

Jag älskar dig mer för varje dag som går och jag ser

fram emot ett liv tillsammans med dig, att dela allt med dig.

Det finns inget mer underbart än att veta att du älskar mig.. <3

24 augusti 2009

2011-04-22 - 13:03:00
Ett väldigt speciellt datum för mig, det var då jag och min älskade pojkvän blev tillsammans. Historien är ganska romantiskt, vi träffades i strömstad en sommaren 09, och jag föll för han direkt. Vi började umgås och när det var dags att åka hem, tänkte jag att det var det. Jag skulle aldrig mer se honom. Han bor nämligen i skåne, helsingborg. Så vi har lite distans. Men snart är det 2årsen vi blev tillsammans och fler blir det ")

24augusti 2009 var första dagen på gymnasiet, upprop och klassrum och annat sånt. Så kom han up
p runt 3 tiden till kungsbacka, (där jag bodde då) så vi umgicks och han hade även med dig Tobbe, han e trög haha ! Skämt åsido. Men så när han åkte gav han mig en kyss och jag kände att han verkligen var den. Han var min och jag var så kär. Kom även ihåg att innan han kom upp så hade han skickat 3 stora röda rosor med ett kort där det stod Saknar Dig. Men det stod inte vem det var ifrån, sen frågade han mig. Otroligt gulligt. Första gången han sov hos mig, gick han av tåget i kungsbacka, hade ena handen bakom ryggen och väskan i andra handen. Han frågade om jag vart snäll. Klart jag sa ja, så tog han fram handen och i den hade han 10st stora röda rosor!

Har jag världens bästa pojkvän eller vad? Men nu 2år senare sitter vi här och vi har haft både upp och nedgångar men vi klarar oss bara fint. Han är nu i DK och handlar lite gott. Och nästa helg är det Valborg och då ska Anna hänga med ner, vi är bjudna till hans pappa och familj på middag, sen ska vi festa gärnet! Eller vad säger du Anna! ;)

Kul att folk redan gillar bloggen!

2011-04-22 - 11:31:21
Eller åtminstone påstår vissa de. Ibland kanske det är bara för att locka till sig läsare till sin egna blogg kanske? När man direkt efter ställer en fråga liksom. Svårt och säga.  Men jag skiter i vilket kommer fortsätta köra på enda. Den som gillar och läser är mer än välkomna, alltid trevligt(:!

Fördelar med att vara tjej på en bygglinje

2011-04-22 - 10:51:38
Lite fördelar med att vara tjej på en bygglinje enligt mig.

Man slipper press på utseende,kläder och smink.
I många skolar ska man vara klädd på ett visst sätt. Kommer man i myskläder skulle folk stirra ut än. På bygg gör man precis som man vill. Vill jag ha smink så sminkar jag mig. Vill jag ha fina märkeskläder eller se stilig ut så visst. Men kommer jag osminkad med uppsatt rufsigt hår och har en stor tjocktröja och mjuksbyxor på mig så säger folk inget.

Det är friare. Man slipper skitsnack hit och dit.
Säger inte att det är såhär men min erfarenhet är att i en skola eller klass med mång tjejer blir det alltid massa skitsnack. Man måste alltid vara med ungefär samma personer och alla ska vänta på varandra hela tiden, om man inte säger något annat. På bygg kan jag vara med vem jag vill när jag vill utan att någon blir sur. Vill jag att någon/några ska vänta så säger jag till istället. Man är inte lika bunden till någon/några. Men visst finns det personer jag brukar vara med som är närmare än andra.

Man syns och känns igen.
Som tjej på en bygglinje känner många igen än. Det kanske inte är så konstigt när det inte finns så många. Men ute på företagen är det väldigt bra. Man kan lätt skaffa kontakter och det är alltid roligt när man uppskattas. Men om man inte tål skämt och inte vill att folk ska känna igen än så börja inte på bygg.

Gammal bild!

Uppdragbarn.se

2011-04-22 - 01:57:48
Gör du samma sak!   INGEN KAN GÖRA ALLT MEN ALLA KAN GÖRA LITE!

Svältande barn, detta är verkligen inte okeej!!!!

fyfan säger jag bara, de är inte okej verkligen inte!!

  klicka på bilden för att komma till sidan.

//ANNA

GLAAD PÅSK

2011-04-22 - 00:37:22

Passade ganska bra i läppstift ju! Jag har aldrig haft de innan. Kanske borde testa att använda det vanligt någon gång.

GLAAAAD PÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅSK Iallafall // ANNNNNA

Sökandet

2011-04-22 - 00:36:14

Högst upp i trädens trädkronor gömde sig en hemlighet.
När vindens vinande sus drog förbi trädkronas svajande topp
tog den med sig trädens djupaste knopp. 
Ingen visste då att du fanns 
att du hade en sån underbar skimrande glans
att du en dag skulle falla till land 
efter sökandet på den rättes hand//Anna

Tjockisar, finns en gräns!

2011-04-22 - 00:27:34


Lite trångt för den andra killen kanske?
Här går de undan!

//Anna

En vecka idag! :D

2011-04-21 - 23:02:03
66e inlägget ganska duktigt och mer bilr det, visst Michelle!! //ANNA

Att vara korkad är bäst?

2011-04-21 - 22:45:51
Människor gillar mera att läsa och se på folk som är allmänt dumma i huvdet en på folk som har vett i skallen. 
Ta bara kissie som ett exempel. Hon är hur känd som helst inom bloggvärlden. Att hon är dum gör att hon fårcännu mera uppmärksamhet och flera skriver och snackar om henne osv. 

Visst är hon korkad men på ett sätt smart också. För hon spelar antagligen mycket dummare en vad hon egentligen är. På det sättet drar hon åt sig ännu mera uppmärksamhet. 

Så man kanske borde spela helt totalt pantad istället? ;)

//ANNA

Movietime!

2011-04-21 - 22:18:21
Nu ska jag kolla fim, Burlesque ")

//Michelle

BLI VÄN@fb

2011-04-21 - 22:13:54
Bli vän KLICKA

Tjej inom byggbranschen

2011-04-21 - 21:27:21
Att vara tjej och jobba inom byggbranschen, ja det är väl inte direkt svårt men det kan finnas vissa stunder då man tänker, va fan gör jag här? Men så länge man är envis och inte bryr sig om vad andra säger och tycker. Jag vet själv av egen erfarenhet att många, då menar jag många, som har sagt att jag inte har där att göra, det är för tungt och för manligt. Visst det är ett mansdominerat yrke och ja det är tungt, men jag har lärt mig att inte lyssna när de säger sånt och tungt, träna då? Man lär sig med tiden hur man ska lyfta för det ska bli lättare, sen jag började med golvläggning har jag lärt mig så mycket om världen och allt annat, jag har verkligen valt rätt och det gäller att vara envis.
Det värsta som hänt mig var att jag och min handledare skulle lägga kök och sovrum, så vi knackade på hos par, runt 35-40 kanske, och när dom öppna stod dom där och glodde! Och vi förklara då vad vi skulle göra och dom sa helt enkelt nej! Bara rakt ut, så vi frågade varför, dom sa bara för att jag var med, för jag var tjej. Det gick rakt genom hjärtat kan jag säga, den ilskan man kände i hela kroppen! Fyfan asså, det slutade med att vi tog våra saker och gick!
Så om du är tjej och vill börja inom byggbranschen, se till att vara envis och stå på dig själv!


//Michelle

Bär det med stolthet

2011-04-21 - 21:16:01
Du bara dök upp som ett ljus
En flammande låga i mörkrets sken
Dina intelligenta ord och din vishet
Alla dina kloka ord stannar i mitt inre
Jag delar med mig av mina till dig
För tillsammans är vi starka
Så länge du finns för mig, så finns jag för dig
För våra band ska aldrig klippas av
Våran vänskap ska aldrig ta slut
För varje sekund betyder du mer för mig
Varje ögonblick som svävar förbi
Och försvinner spårlöst i tomma intet
Du har en plats i mitt hjärta föralltid
För jag har gett dig nyckeln
Ta hand om den och bär den med stolthet
Det finns ett bara ett original av oss alla
Därför ska man ta hand om sig själv
Så att det inte försvinner
Låt mig få vara din vän
Bär det med stolthet mitt hjärta, jag gör det!
//Michelle

BTW ANNA! JAG HAR DINA SKOR :D

2011-04-21 - 16:19:01
Nu ska man själv dra sig in mot stan och träffa Natta!


//Michelle

Lite vårkänslor

2011-04-21 - 16:13:28
Tog dessa underbara bilder igår när vi hade rast på jobbet!

Har miljoner tankar och funderingar som simmar runt i huvudet på mig.
Vad ska man göra? Vad ska man välja?
Kommer detta bli bra, eller kan det bli ännu bättre?
Vilken väg ska man ta? Har man valt en väg, så kan man inte
vända. Har man valt en väg så försvinner de andra med vinden.
Så vad ska man göra för att allt ska bli så bra som man
hoppas på?
Ska man gå till höger? Eller till vänster? Eller ska man
kanske gå rakt fram? Eller ska man kanske stå kvar på
samma plats för att vänta på att en ny väg dyker upp?
Jag har ingen aning.
Men allt jag vet är att har jag valt en sak,
försvinner allt annat!
Har miljoner tankar och funderingar som simmar runt i huvudet på mig.
Vad ska man göra? Vad ska man välja?
Kommer detta bli bra, eller kan det bli ännu bättre?

Vilken väg ska man ta? Har man valt en väg, så kan man inte
vända. Har man valt en väg så försvinner de andra med vinden.

Så vad ska man göra för att allt ska bli så bra som man
hoppas på?
Ska man gå till höger? Eller till vänster? Eller ska man
kanske gå rakt fram? Eller ska man kanske stå kvar på
samma plats för att vänta på att en ny väg dyker upp?

Jag har ingen aning.
Men allt jag vet är att har jag valt en sak,

försvinner allt annat!

//Michelle

Header!

2011-04-21 - 15:33:32
Michelle hade gjort en ny header som jag upptäckte idag.
Jättefin men var tungen att ändrande den lite
klicka för stor bild!
klicka för stor bild!
Hoppas de var okej, om inte så bytt tillbaka Michelle <3

Odontologen!

2011-04-21 - 15:01:53
Har precis kommit hem från odontologen (tandläkare för tandställning).  Jag hatar verkligen när det håller på att greja i ens mun.Jag fick en ny och tjockare båge insatt idag så har fruktansvärd värk just nu. Men som man brukar säga vill man vara "fin" får man lida pin.//Anna

Att vara tjej!

2011-04-21 - 14:41:48

Kjol, leggings, tights, jeans, strumpbyxor, mjukis eller shorts?

Ska de sitta löst eller sitta åt?

Linne, t-shirt, tjocktröja, skjorta, tunika, blus eller kofta?

Parfym, deoderat, body  lotion eller hur ska man dofta?

Utsläppt eller uppsatt?

Vågigt lockligt eller platt?

Mössa, keps, diadem, hårspänne eller kanske hatt?

Halsband, örhängen, armband, ring?

Silver, guld, oäkta, eller kanske bling bling?

Ryggsäck, handväska, axelbandsväska eller kanske inget alls?

Halsduk, sjal, skarf eller kanske bara ett smycke kring min hals?

Tygskor,skinn,gummi eller läder

Vilka passar bäst till mina kläder?

Klack eller inte? Höga eller låga?

Det är det som är frågan.

Ögonskugga, mascara, brunkräm,puder, läppstift, läppglans, nagellack, eyeliner, rodge, kajal

Ibland är de verkligen inga lätta val!


10 saker om män!

2011-04-21 - 14:37:29

Varför blir män smartare under själva sexakten
-Därför att dom är ihopkopplade med ett geni.

Varför blinkar inte kvinnorna under förspelet?
-Dom hinner inte.

Varför behövs det 1 miljon spermier för att befrukta ett ägg?
-Dom frågar inte efter vägbeskrivningen.

Varför skapade gud männen?
-För att en dildo inte kan klippa gräsmattan.

Varför har inte kvinnor mäns hjärnor?
-Dom har ingen penis att placera den i.

Varför onanerar män?
-Dom älskar sig själva.

Varför snarkar män så fort dom lägger sig på rygg?
-Deras pungkulor faller ner över skithålet och täpper till deras extra lufthål.

Varför har män fått större hjärnor än hundar?
-Bara för att dom inte ska jucka kvinnors ben på cocktailpartyna.

Varför gjorde gud mannen före kvinnan?
-Man brukar göra en råskiss innan man får fram en perfekt produkt.

Hur många män krävs det för att fälla ner toalettlocket?
-Ingen vet, det har inte hänt än.

11 tecken på PMS

2011-04-20 - 23:58:27
Du vill utan anledning drämma mjölkpaketet i huvudet på expediten i snabbköpet.
Din mans/killes näshår liknar två uthängande julgranar.
Brösten känns som två meloner med ledgångsreumatism.
Du är övertygad om att dina ungar måste ha blivit förväxlade med någon annans på BB.
Tårarna sprutar till konsumentmagasinet Plus.
Världens problem står inte i proportion till dina egna.
Varuvagnens innehåll består till 95% av godis.
Du vill skiljas för att din man inte ser att du har toppat håret.
Endast joggingbyxor sitter något sånär skönt.
Ingen i hela universum förstår dig.
Håret ser ut som ett mellanting mellan uttjänt golvmopp och piasavaborst.
Du vill utan anledning drämma mjölkpaketet i huvudet på expediten i snabbköpet.
Din mans/killes näshår liknar två uthängande julgranar.
Brösten känns som två meloner med ledgångsreumatism.
Du är övertygad om att dina ungar måste ha blivit förväxlade med någon annans på BB.
Tårarna sprutar till konsumentmagasinet Plus.
Världens problem står inte i proportion till dina egna.
Varuvagnens innehåll består till 95% av godis.
Du vill skiljas för att din man inte ser att du har toppat håret.
Endast joggingbyxor sitter något sånär skönt.
Ingen i hela universum förstår dig.
Håret ser ut som ett mellanting mellan uttjänt golvmopp och piasavaborst.

Så kan det gå

2011-04-20 - 16:27:13
Hemma nu precis duschat, jobbet gick bra idag, förutom en sak... haha hände en liten olycka! Bilden förklarar det mesta ")
Ja så kan det gå ibland, skar mig på en mattkant! Dom är verkligen sylvassa!
Så ja, gör inte så ont men det svider lite...
Nu ska jag ta på mig lite kläder och sen in till stan och träffa Natta ")
//Michelle

Varför det är toppen att vara kvinna

2011-04-20 - 16:02:06
Varför det är toppen att vara kvinna
Gratis drinkar.
Gratis middagar.
Gratis biobesök (fattar du galoppen?).
Du kan krama din väninna utan att behöva fundera ifall hon tror att du är homosexuell.
Du kan krama din väninna utan att undra om du är homosexuell.
Du vet sanningen om huruvida storleken har betydelse.
Fortkörningsböter? Vad är det?
Ett nytt läppstift gör att du lever upp på nytt.
På gymnasiet behövde aldrig gå genom korridoren med din årsbok strategiskt placerad.
Om du har sex med någon och inte ringer personen nästa dag, är du ändå inte djävulen.
Kondomer gör ingen märkbar skillnad när du njuter av att ha sex.
Om du måste vara hemma i tid till Beverly Hills så kan du säga det högt så att alla hör.
Om du inte tjänar tillräckligt med pengar så kan du skylla på lånetaket.
Om du vill ha högre lön, välj med omsorg i vilken säng du lägger dig på kvällen och vaknar på morgonen.
Du kan stämma presidenten för sexuella trakasserier.
Ingenting viktigt kan bli avskuret med ett enda snitt.
Det är möjligt att leva hela livet utan att någonsin duscha tillsammans med andra.
Brad Pitt.
Du behöver imte prutta för att underhålla dig själv.
Om du är otrogen mot din partner, så antar folk att det beror på att du känner dig känslomässigt försummad.
Du behöver aldrig undra om hans orgasm är verklig.
Du behöver aldrig fundera över var du ska gömma näshårstrimmern.
Ingen svimmar när du tar av dig skorna.
Om du tror att personen du dejtar verkligen tycker om dig, så behöver du inte bryta med honom.
Ingen behöver veta om du glömt att duscha.
Ingen behöver veta om du glömt att raka dig.
Du kan gratulera din lagkamrat utan att ens röra vid hennes rumpa.
Om du har en finne kan du sminka över den.
Du behöver inte böja dig ner lite nu och då för att se till att dina ädla delar fortfarande sitter kvar.
Om du är dum så kommer folk bara tycka att det är sött.
Du behöver inte memorera hela Terminator eller Alien för att passa in.
Du har förmågan att kunna matcha kläder alldeles själv.
Du har en ursäkt till att vara en riktig hagga minst en gång i månaden.
Du kan prata med folk av motsatt kön utan att automatiskt tänka dig hur de ser ut nakna.
Om du gifter dig med någon som är 20 år yngre, är du medveten om att du ser ut som en idiot.
Om du har eau-de-cologne på dig behöver du inte låtsas att det är rakvatten.
Du kommer förmodligen aldrig att se någon du känner kissa mitt på gatan.
Du behöver aldrig slå hål på någonting med knytnäven.
Du kan snabbt avsluta ett gräl genom att börja gråta.
Dina vänner tycker inte att du är konstig om du frågar dem ifall du har spenat mellan tänderna.
Det finns stunder då choklad verkligen kan lösa alla dina problem.
Du har aldrig haft pipskägg.
Homosexuella servitörer gör dig aldrig nervös.
Du kommer aldrig att ångra att du gjorde hål i öronen.
Du kan bedöma andra bara genom att ta en titt på deras skor.
Du kommer aldrig att upptäcka att du blivit lurad av en push-up-behå.
Du har inte hår på ryggen.
Du vet vilket glas som är ditt genom att titta på läppstiftsavtrycken på kanten.
Gratis drinkar.
Gratis middagar.
Gratis biobesök (fattar du galoppen?).
Du kan krama din väninna utan att behöva fundera ifall hon tror att du är homosexuell.
Du kan krama din väninna utan att undra om du är homosexuell.
Du vet sanningen om huruvida storleken har betydelse.
Fortkörningsböter? Vad är det?
Ett nytt läppstift gör att du lever upp på nytt.
På gymnasiet behövde aldrig gå genom korridoren med din årsbok strategiskt placerad.
Om du har sex med någon och inte ringer personen nästa dag, är du ändå inte djävulen.
Kondomer gör ingen märkbar skillnad när du njuter av att ha sex.
Om du måste vara hemma i tid till Beverly Hills så kan du säga det högt så att alla hör.
Om du inte tjänar tillräckligt med pengar så kan du skylla på lånetaket.
Om du vill ha högre lön, välj med omsorg i vilken säng du lägger dig på kvällen och vaknar på morgonen.
Du kan stämma presidenten för sexuella trakasserier.
Ingenting viktigt kan bli avskuret med ett enda snitt.
Det är möjligt att leva hela livet utan att någonsin duscha tillsammans med andra.
Brad Pitt.
Du behöver imte prutta för att underhålla dig själv.
Om du är otrogen mot din partner, så antar folk att det beror på att du känner dig känslomässigt försummad.
Du behöver aldrig undra om hans orgasm är verklig.
Du behöver aldrig fundera över var du ska gömma näshårstrimmern.
Ingen svimmar när du tar av dig skorna.
Om du tror att personen du dejtar verkligen tycker om dig, så behöver du inte bryta med honom.
Ingen behöver veta om du glömt att duscha.
Ingen behöver veta om du glömt att raka dig.
Du kan gratulera din lagkamrat utan att ens röra vid hennes rumpa.
Om du har en finne kan du sminka över den.
Du behöver inte böja dig ner lite nu och då för att se till att dina ädla delar fortfarande sitter kvar.
Om du är dum så kommer folk bara tycka att det är sött.
Du behöver inte memorera hela Terminator eller Alien för att passa in.
Du har förmågan att kunna matcha kläder alldeles själv.
Du har en ursäkt till att vara en riktig hagga minst en gång i månaden.
Du kan prata med folk av motsatt kön utan att automatiskt tänka dig hur de ser ut nakna.
Om du gifter dig med någon som är 20 år yngre, är du medveten om att du ser ut som en idiot.
Om du har eau-de-cologne på dig behöver du inte låtsas att det är rakvatten.
Du kommer förmodligen aldrig att se någon du känner kissa mitt på gatan.
Du behöver aldrig slå hål på någonting med knytnäven.
Du kan snabbt avsluta ett gräl genom att börja gråta.
Dina vänner tycker inte att du är konstig om du frågar dem ifall du har spenat mellan tänderna.
Det finns stunder då choklad verkligen kan lösa alla dina problem.
Du har aldrig haft pipskägg.
Homosexuella servitörer gör dig aldrig nervös.
Du kommer aldrig att ångra att du gjorde hål i öronen.
Du kan bedöma andra bara genom att ta en titt på deras skor.
Du kommer aldrig att upptäcka att du blivit lurad av en push-up-behå.
Du har inte hår på ryggen.
Du vet vilket glas som är ditt genom att titta på läppstiftsavtrycken på kanten.

Gammalt!

2011-04-20 - 11:58:57
Kolla igenom mina bilder och hittade mängder av gamla bilder. Här är ett badrum vi kaklade och la matta i förra året någongång.Tycker det blev bra. Men hade det varit mitt badrum så hade jag valt svart färg på golvmattan också.Såhär såg jag ut den dagen. För övrigt så HATAR jag dom tjocka benskydden. Både fula och helt värdelösa. De är tur att jag har andra också jag kan använda.
//Anna

Fixa min skönhet lite innan den ska bort från min ägo.

2011-04-20 - 10:21:45
Hämtade min moppe för någon dag sedan som stått hos Emil över hela vintern. Nu ska jag fixa lite små saker på den sedan ska den säljas.(en kompis på bilden)

//Anna

Vill bara somna om!

2011-04-20 - 10:04:55
Har haft en riktig dålig natt, sovit alldeles för lite.  Jag har ju lov och jobbar inte så borde kunna lägga mig ner och bara sova vidare. Men har redan försökt och de fungerar inte. Så får väl lägga mig tidigit ikväll istället. Jag är så trött, jag vill bara sova
snälla låt mig få blunda, skulle vara som en gåva
måste få vila, måste få ny luft
kunna andas klart, men det är tufft
de borde vara simpelt, inte så jävla svårt
tyvärr är det inte så, även fast jag kämpar hårt
verklighet eller drömmar, natt som dag
spelar ingen roll, känner oavsett ett obehag


// Anna

Varför öl är bättre än jesus!

2011-04-20 - 09:33:36
 • Ingen kommer att döda dig bara för att du dricker öl.
 • Öl talar inte om för dig hur du ska ha sex.
 • Öl har aldrig förosakat ett större krig.
 • Man pådyvlar inte öl till minderåriga som inte kan tänka själva.
 • När man dricker öl knackar man inte på hos andra för att försöka ge dem ölen.
 • Ingen har någonsin blivit bränd på bål, hängd eller torterad till döds för att man gillat en speciell sorts öl.
 • Man behöver inte vänta 2.000+ år på en andra öl.
 • Det finns lagar mot ölreklam som ljuger.
 • Man kan bevisa att man druckit öl.
 • Om man ägnat sitt liv åt att dricka öl, finns det stödgrupper som får en att sluta.
 • I dont want to go

  2011-04-20 - 06:39:07
  Då ska man dra sig mot praktiken, sjukt trött och mensvärken känns som den bara blir värre!

  Skriver när jag kommer hem ! // Michelle

  INGEN VET

  2011-04-20 - 01:31:49
  Ingen vet hur ofta jag gråter
  Ingen vet hur mycket ilska jag bär på
  Ingen vet om allt jag sett och hört
  Ingen vet hur jag egentligen mår
  Ingen vet alla mina brister
  Ingen vet hur många sömnlösa nätter jag har
  Ingen vet hur mycket jag lider
  Ingen vet hur mycket alla såren svider
  Ingen vet..INGEN..förutom jag!  Nu ska jag försöka nana iallafall, nattinatti med er // Anna

  Olika bilramsor

  2011-04-20 - 01:12:53
  VOLVO: Vi-Orsakar-Landets-Värsta-Olyckor
  SAAB: Sälj-Aset-Annars-Byt
  SEAT :Spaniens-Egna-A-Traktor
  OPEL: Ohyra-På-Europas-Landsvägar
  BMW: Blattar-Med-Wax
  FIAT:  Farlig-I-All-Trafik
  FORD: Fru-Olssons-Rullande-Dass
  PONTIAC: poor old niggers think its a caddilac
  AUDI: alla-Umgås-Där-I


  LOTUS elise på bilden

  LOTUS: Liten-och- trevlig- utstickande- sportbil

  Vill ha en sådan eller exige och ska lätta skaffa en så snart jag bara kan.

  // Anna

  Bestäm rubrik själv!

  2011-04-20 - 00:26:11

  Jag kan inte sova eftersom:
  Du gömmer dig där ingen kan se du finns i nattens mörker. Jag blundar hårt för att slippa se men jag kan endå känna hur din svarta skepnad drar förbi. En kall kylig vind som drar sig från topp till tå. De ilande ljudet som får mina öron att vilja sluta fungera. Skuggan som är så stark att den lyser igenom mina tunga ögonlock. Känslan av att vara försvarslös och livrädd. Vetandet om att mina tårar är på väg att ty sig fram. 
  Men:
  Med lukten av blod som rinner ner för mina armar och en stickande och blutaltande smärtan som uppstår ger mig på något sätt ett lugn. Med rakbladet i min hand och blodiga armar kan jag till slut somna. 
  Eftersom: 
  Det är den ändå smärtan jag själv kan kontrollera. De är ingen smärta någon annan än jag själv utsätter mig för. Det är något jag själv väljer att göra vilket ger mig ett lugn som får mig att kunna somna på bästa sätt. 
  Lite av anledningen till varför folk skär sig själva! 
  Det är INTE för att SKAFFA UPPMÄRKSAMHET utan för att det är
  den endå smärtan de själva kan hantera.

  NEEJ jag skär mig inte och har aldrig gjort.

  Så ska inte heller säga att jag till 100% vet något om känsla oså. Man måste nog ha upplevt det själv för att förstå helt och hållet. Precis som med massa andra saker.
  // Anna

  Varför alltid tjejen?

  2011-04-19 - 23:42:51
  Varför är det alltid tjejer som ska klä sig i sexiga underkläder? Det är tunt, genomskinligt och spets mm.  När är det killarnas tur att klä sig sexigt för oss tjejer? Då säger ni killar ( men det finns ju inga sexiga underkläder till oss killar, vi kan ju inte gå runt i string som er) Men då har nii fel för det finns visst "sexiga boxer" kolla nedan   boxer fast i spets utförande


  boxer fast genomskinliga


  boxer spets plus åt string hållet.

  Haha hade en kille kommit i dessa hade jag nog inte tycket det varit så värst sexigt dock. Hade nog bara skrattat. Men kul att det finns iallafall.

  // Anna

  Enda nackdelen med att dela blogg!

  2011-04-19 - 23:30:33
  Det är väldigt bökigt med kommentarerna. Vem som svarat på vad och inte när man delar. Vi har gjorde ett system för de. Så får försöka följa det så kanske de fungerar bättre.

  Adriana Lima är så himla snygg och sexig, älskar just denna bilden.

  Underbara dag

  2011-04-19 - 23:21:06
  Ja allt gick bra idag, jobbade på som vanligt, åkte till stan och träffa kussen, sen hem till dom och käka lite och spela. Sen hem och nu ligger jag här ! Sjukt trött och min äckliga mens har jag kommit, mensvärk på hög nivå så är lagom glad nu !
  Tycker ändå den mattan är rätt snygg, väggmatta är det för er som inte förstår! Kan förklara en annan dag när jag inte är så sur och arg och trött !
  Nu blir det natten !

  14 regler inför Verkligheten

  2011-04-19 - 23:14:40
  14 regler inför Verkligheten
  Regel 1:
  Livet är inte rättvist – vänj dig vid tanken!
  Regel 2:
  Världen kommer att strunta i din självkänsla. Världen kommer att förvänta sig att du lyckas med någonting INNAN du trivs med dig själv.
  Regel 3:
  Du kommer INTE att tjäna 400,000 kronor om året direkt när du slutar gymnasiet. Du kommer inte att bli vice VD med eget utgiftskonto förrän du har jobbat dig upp dit.
  Regel 4:
  Om du tycker att din lärare är hård, vänta bara tills du får en chef. Han kommer att vara lite stingsligare eftersom han inte har den trygghet som är resultatet av ett långtidskontrakt. När du rör till det, kommer han inte att fråga dig hur du känner dig.
  Regel 5:
  Att steka hamburgare är inte under din värdighet. Dina farföräldrar använde ett annat ord för hamburgerstekande: de kallade det “möjlighet”.
  Regel 6:
  Om du förstör allting, är det inte dina föräldrars fel, så gnäll inte om dina misstag, lär dig av dem.
  Regel 7:
  Innan du föddes, var inte dina föräldrar lika trista som de är nu. Såna blev de av att betala dina räkningar, tvätta dina kläder och lyssna på när du tjatade om hur cool du trodde du var. Så innan du räddar regnskogen från dina föräldrars generations skadedjur, försök göra dig av med lössen i garderoben i ditt eget rum.
  Regel 8:
  Kanske systemet vinnare/förlorare funkade i skolan, men det kommer INTE att funka i verkliga Livet. I vissa skolor var det okej att bli underkänd och de gav dig hur många chanser som helst att rätta till det och komma fram till rätt svar. Detta är inte det minsta likt någonting i Verkligheten.
  Regel 9:
  Livet är inte uppdelat i terminer. Du får inte ledigt på somrarna och mycket få arbetsgivare är intresserade av att hjälpa dig finna dig själv. Gör det på fritiden.
  Regel 10:
  TV är INTE verkligt. I Verkligheten måste folk faktiskt lämna kaféet och gå till jobbet.
  Regel 11:
  Var snäll mot nördar. Det är sannolikt att det kommer att sluta med att du jobbar för en.
  Regel 12:
  Rökning får dig inte att se cool ut. Det får dig att se löjlig ut. Nästa gång du är ute, studera en elvaåring med en fimp i mungipan. Så kommer alla över 20 att se dig. Samma sak med att ”uttrycka dig” med lila hår och/eller piercade kroppsdelar.
  Regel 13:
  Du är inte odödlig. (Se Regel 12.) Om du har fått intrycket av att leva snabbt, dö ung och efterlämna ett vackert lik är romantiskt, har du uppenbarligen inte sett en av dina likar vid rumstemperatur på sistone.
  Regel 14:
  Ha kul medan du kan. Visst, föräldrar är jobbiga, skolan störig, och livet deprimerande. Men en dag kommer du att inse hur underbart det var att vara barn. Kanske du ska börja nu med en gång. Varsågod.
  Regel 1:
  Livet är inte rättvist – vänj dig vid tanken!
  Regel 2:
  Världen kommer att strunta i din självkänsla. Världen kommer att förvänta sig att du lyckas med någonting INNAN du trivs med dig själv.
  Regel 3:
  Du kommer INTE att tjäna 400,000 kronor om året direkt när du slutar gymnasiet. Du kommer inte att bli vice VD med eget utgiftskonto förrän du har jobbat dig upp dit.
  Regel 4:
  Om du tycker att din lärare är hård, vänta bara tills du får en chef. Han kommer att vara lite stingsligare eftersom han inte har den trygghet som är resultatet av ett långtidskontrakt. När du rör till det, kommer han inte att fråga dig hur du känner dig.
  Regel 5:
  Att steka hamburgare är inte under din värdighet. Dina farföräldrar använde ett annat ord för hamburgerstekande: de kallade det “möjlighet”.
  Regel 6:
  Om du förstör allting, är det inte dina föräldrars fel, så gnäll inte om dina misstag, lär dig av dem.
  Regel 7:
  Innan du föddes, var inte dina föräldrar lika trista som de är nu. Såna blev de av att betala dina räkningar, tvätta dina kläder och lyssna på när du tjatade om hur cool du trodde du var. Så innan du räddar regnskogen från dina föräldrars generations skadedjur, försök göra dig av med lössen i garderoben i ditt eget rum.
  Regel 8:
  Kanske systemet vinnare/förlorare funkade i skolan, men det kommer INTE att funka i verkliga Livet. I vissa skolor var det okej att bli underkänd och de gav dig hur många chanser som helst att rätta till det och komma fram till rätt svar. Detta är inte det minsta likt någonting i Verkligheten.
  Regel 9:
  Livet är inte uppdelat i terminer. Du får inte ledigt på somrarna och mycket få arbetsgivare är intresserade av att hjälpa dig finna dig själv. Gör det på fritiden.
  Regel 10:
  TV är INTE verkligt. I Verkligheten måste folk faktiskt lämna kaféet och gå till jobbet.
  Regel 11:
  Var snäll mot nördar. Det är sannolikt att det kommer att sluta med att du jobbar för en.
  Regel 12:
  Rökning får dig inte att se cool ut. Det får dig att se löjlig ut. Nästa gång du är ute, studera en elvaåring med en fimp i mungipan. Så kommer alla över 20 att se dig. Samma sak med att ”uttrycka dig” med lila hår och/eller piercade kroppsdelar.
  Regel 13:
  Du är inte odödlig. (Se Regel 12.) Om du har fått intrycket av att leva snabbt, dö ung och efterlämna ett vackert lik är romantiskt, har du uppenbarligen inte sett en av dina likar vid rumstemperatur på sistone.
  Regel 14:
  Ha kul medan du kan. Visst, föräldrar är jobbiga, skolan störig, och livet deprimerande. Men en dag kommer du att inse hur underbart det var att vara barn. Kanske du ska börja nu med en gång. Varsågod.
  //Michelle

  Hur och nu ?

  2011-04-19 - 22:35:15
  Hur långt tid ska det behöva gå, innan man inser sin mening med livet?
  Nu står man här, ensam och med tankarna fyllda av fruktan för sista klivet
  Hur mycket ska man behöva bli sviken , innan man inser att allt bara är ett stort misstag?
  Nu står man här, med förvirrad själ och med tvekan om man ska ta ett till andetag
  Hur mycket tårar ska man behöva kväva, innan man inser att det är tillåtet att gråta?
  Nu står man här, med mardrömmar om att man är en sån som aldrig går att förlåta
  Hur mycket tankar ska man behöva ha, innan man inser att allt ändå är över?
  Nu står man här, och vill bara ha första bästa saken som gör slut på allt, som söver
  Hur många drömmar ska man behöva ha, innan man inser sanningen bakom allt som är underbart?
  Nu står man här, och ser allt ta avsked från ljuset med en obeskrivlig fart
  Hur länge ska man söka efter lycka, innán man inser att det aldrig kommer existera?
  Nu står man här, sönderriven och fylld med smärta, men man vill ändå ha mera
  Hur länge ska man behöva höra lögner, innan man inser att livet tar slut i alla fall?
  Nu står man här, med blodet rinnandes till marken , glittrande som den vackratste kristallHur långt tid ska det behöva gå, innan man inser sin mening med livet?
  Hur långt tid ska det behöva gå, innan man inser sin mening med livet?
  Nu står man här, ensam och med tankarna fyllda av fruktan för sista klivet

  Hur mycket ska man behöva bli sviken , innan man inser att allt bara är ett stort misstag?
  Nu står man här, med förvirrad själ och med tvekan om man ska ta ett till andetag

  Hur mycket tårar ska man behöva kväva, innan man inser att det är tillåtet att gråta?
  Nu står man här, med mardrömmar om att man är en sån som aldrig går att förlåta

  Hur mycket tankar ska man behöva ha, innan man inser att allt ändå är över?
  Nu står man här, och vill bara ha första bästa saken som gör slut på allt, som söver

  Hur många drömmar ska man behöva ha, innan man inser sanningen bakom allt som är underbart?
  Nu står man här, och ser allt ta avsked från ljuset med en obeskrivlig fart

  Hur länge ska man söka efter lycka, innán man inser att det aldrig kommer existera?
  Nu står man här, sönderriven och fylld med smärta, men man vill ändå ha mera

  Hur länge ska man behöva höra lögner, innan man inser att livet tar slut i alla fall?
  Nu står man här, med blodet rinnandes till marken , glittrande som den vackratste kristall

  //Michelle

  10 fördelar med att vara tjej

  2011-04-19 - 20:32:17
  10 fördelar med att vara tjej! 

  Vi ser bra ut i pojkvännens kläder medan han ser ut som en idiot i våra.
  Vi kan krama våra vänner utan att folk undrar om de är homosexuella.
  Kondomer reducerar inte våram sexuella njutning.
  Om vi glömmer att raka oss behöver ingen märka det.
  Om vi har en finne vet vi hur vi döljer den.
  Gratis drink... Gratis middag... Gratis bio... Du fattar.
  Vi kan gråta oss ur många jobbiga situationer.
  Om vi är korkade finns det alltid folk som tycker det är gulligt.
  Vi har en ursäkt att vara riktigt bitchiga minst en gång i månaden.
  Allt vi inte orkar göra, säger vi att de inte kan. Det finns oftast en hjälpsam man i närheten.

  GÖTEBORGSKA ORD!!

  2011-04-19 - 19:59:40
  Bamba: Samma sak som matsal!
  Bröta/ Döna : Föra massa oväsen.
  Bördig: Schysst,snäll.
  Fippla: Peta,pilla,knåpa.
  Go : ex E du go eller? (E du knäpp eller?)
  Knö: Kunffas, trängas.
  La: "Utfyllningsord" iställer för väl! ex (Du kan la göra så iställer?)
  Paff: Ex cykeln paff (Den har punktering)
  Svale: Samma sak som tappuppgång.
  Änna: nästan, liksom (Du är la änna knäpp?)
  Tyken: Kaxig/ uppkäfrig
  Åpen: glupsk,girig, ex åpa dig inte (ta inte allting)

  Vår/ sommarkänsla

  2011-04-19 - 19:46:16
  Älskar att våren är här!

  Bilderna är sedan förra året!

  Vill ha!

  2011-04-19 - 19:36:28
  Hade passat utmärkt till mina snickarbyxor :D!

  Allt är fel

  2011-04-19 - 11:19:50

  Allt jag gör är fel. Allt jag säger är fel.

  Är jag elak så är det fel.
  Är jag inte hjälpsam är det fel.
  Är jag otacksam är det fel.
  Berättar jag inte hur jag mår är de fel.
  Ger jag inget är det fel.
  Skriker jag och gapar är det fel.
  Säger jag inte vad jag tycker är de fel.
  Är jag arg och irriterad är det fel.
  Är jag trött är det fel.
  Är jag hungrig är de fel.
  Ljuger jag är de fel.
  Sover jag inte om nätterna är de fel.
  Att jag lever och andas på denna gjord är fel!!

  Men är jag snäll är de fejk.
  Är jag hjälpsam är de ett spel.
  Är jag tacksam så menar jag de inte.
  Berättar jag hur jag mår är de bara extra tung belastning.
  Ger jag något får jag aldrig nått tillbaka.
  Försöker jag föra en lugn diskussion får jag alldrig prara till punkt.
  Säger jag vad jag tycker så ljuger jag.
  Är jag glad så kan ingen glädjas av det.
  Är jag pigg har jag sovit för mycket.
  Är jag mätt har jag ätit för mycket.
  Talar jag sanning är de ingen som vill lyssna.
  Använder jag sömntabletter är jag psykiskt sjuk.
  Om jag slutar andas kanske jag gör rätt?
  eller kanske är jag bara egoistisk då?

  I go back to the shadow
  so you dont need to see me anymore

  //Anna


  Tid

  2011-04-19 - 11:12:29
  Klockan den tickar och tiden den går....

  Tid är något som skrämmer mig när jag tänker efter. Man brukar säga "Ett gott skratt förlänger livet" men när man har roligt säger man att tiden går snabbare, hur kan de då stämma? På ett sätt kan jag förstå de. För när man skrattar har man roligt och de är när man gör saker man minns som tiden känns längre. Man brukar säga att "Väntan" är den längsta tiden. Att bara sitta och vänta till ett speciellt tillfälle känns ofta väldigt långvarigt. Fast om man gör något känns de som tiden går snabbare. Men är de då likadant när man sedan tänker tillbaka? Om man tänker tillbaka på den stunden då man gjorde något kan man minnas nästan allt som gjorts och sagts. Medans om man bara suttit och väntat på något finns de inte lika mycket att minnas. Alltså tycker jag att i efterhand känns som att tiden man inte gjorde något gått snabbare än när man gjorde något.

  Än hur de känns går tiden alltid lika snabbt. De är rätt sjukt att man kan uppleva
  tiden på olika sätt beroende på vad man gör. Den tiden som gått kommer aldrig mera tillbaka
  de ändå uppfattning vi har om tiden som redan varit är vårt minne.   // Anna

  Va inte för snål emot dig själv!

  2011-04-19 - 11:09:21
  Folk som är oerhört snåla mot andra och sig själva är bland det värsta jag vet. Om man har pengar varför inte använda dom då? Pengar är väl  till för att användas? Inte bara för att tjänas ihop och sedan ligga på hög och ruttna.

  Jag stör mig på personer som har pengar men inte använder dom. Personer som säger "allt ska sparas". Okej jag förstår att man vill spara pengar och att det är både nyttigt och bra. Tycker definitivt att man ska kunna spara en del av sina pengar också men allt kanske är lite att överdriva. Dessa personer resonerar oftast att det ska börja använda sina pengar när det gått i pension, blir äldre eller kanske skaffat familj. Men för det första man kan aldriga veta hur länge man lever man kanske plötsligt blir jätte sjuk eller blir mördad vem vet. Och för det andra personer som mer eller mindre hela sitt liv varit snåla och dragit in på saker kommer inte kunna ändra på den saken. Ungefär 90% av alla som levt snålt i sina liv trots att det haft pengar fortsätter att göra det hela livet ut. Även om det under många år sagt och tänkt något annat. Människor fungerar så man vänjer sig att leva på ett visst sätt och vill gärna fortsätta med det när man blir äldre också.  Om du har pengar så att det räcker och blir över varför inte unna dig något då? Köpa något du vill ha? Kanske lite kläder? Eller om du inte gillar kläder eller redan har mycket gör något kul för dom då? bio,gå ut och ät, åk på någon resa. Gör vad fan som helst men använd dom innan det kanske är försent.

  Sååå kom igen unna dig något medans du har pengar och kan. Innan det kanske blir försent!

  // ANNA

  Jag och Michelle som små!!

  2011-04-19 - 11:02:48
  Bild på hur vi såg ut när vi var små.


  Sötaste Michelle, hade blondt hår och har fortfarande tror jag. Men idag svartfärgat. Och under tiden jag känt henne alltid haft brunt.


  Jag 6 år gammal! även jag var blondin på den tiden. Men mitt hår har blivit mörkare med åren.

  // Anna

  Solen lyser.....

  2011-04-19 - 06:15:14
  Då var det dags att gå upp, vill inte egentligen. Har så sjukt ont i magen!
  Men vi får se vad dagen erbjuder, efter praktik blir det att träffa kusinen ")
  Handen i min hand sa ett föralltid
  månen som lyste över oss sa lycka
  ditt leende sa -jag älskar dig
  mitt hjärtats stegrande puls sa
  -jag skulle kunna göra allt för dig

  //Michelle

  Härlig dag i stan

  2011-04-18 - 22:13:33
  Drog mig in till stan och träffa Anna och Linda, drog runt lite och hälsa även på mitt gamla jobb, fortfarande anställd men ah, komplicerat men ska dit och jobba torsdag-måndag ")
  Lite bilder från idag !
  Jag, Anna och Linda ")
  Nu ska jag attackera kudden och slå mig in i drömmarnas värld! Sov gott folket :D

  Helvetes jevla skit !

  2011-04-18 - 20:39:03
  Är så otroligt arg just nu ! Fick tillbaka min kamera idag av Anna, hade med den på festen i lördags och den är helt paj! Vet att hon inte gjort det, hon var inte den enda som tog kort, jag hade inte kameran på hela kvällen! FAN VAD ARG JAG ÄR! SÅ DRA ÅT HELVETE DEN SOM PAJA DEN! Har i laddaren nu i den så funkar den inte imorgon så blir jag ännu mer arg !

  63 Good Reasons Why Beer is Better than Women!!!

  2011-04-18 - 16:33:59
  1.  You can enjoy a beer all night long.
  2.  Beer stains wash out.
  3.  You don't have to wine and dine beer.
  4.  A beer will wait in the car while you go and play football.
  5.  When your beer goes flat, you toss it out.
  6.  Beer is never late.
  7.  A beer doesn't get jealous when you grab another beer.
  8.  Hangovers go away.
  9.  Beer labels come off without a fight.
  10. When you go to a bar, you can always pick up a beer.
  11. Beer never has a headache.
  12. After you've had a beer, the bottle is still worth 5 cents.
  13. A beer won't get upset if you come home and have another beer.
  14. If you pour a beer right, you'll always get good head.
  15. A beer goes down easy.
  16. You can have more than one beer in a night and not feel guilty.
  17. You can share a beer with your friends.
  18. You always know you're the first one to pop a beer.
  19. Beer is always wet.
  20. Beer doesn't demand equality.
  21. You can have a beer in public.
  22. A beer doesn't care when you come.
  23. A frigid beer is a good beer.
  24. You don't have to wash a beer before it tastes good.
  25. If you change beers, you don't have to pay alimony.
  26. You can't catch social diseases from a beer.
  27. When you're interrupted by a beer it's for a good reason.
  28. A beer is always satisfying.
  29. A beer gets lighter the longer you hold it.
  30. A beer won't tell you its pregnant for fun.
  31. A beer does not come with in-laws.
  32. No matter what the package, a beer still looks good.
  33. To cool off a beer, all you have to do is put it in the ice box.
  34. All you have to do to get over a beer is take a leak.
  35. Beer doesn't complain about farting.
  36. The only thing a beer tells you is when its time to go to the bathroom.
  37. You are never embarrassed about the beer you bring to a party.
  38. Its okay to leave a party with a different beer than the one you brought.
  39. Beer won't drive you to drink.
  40. You can shoot a beer.
  41. A beer chaser is easier to catch.
  42. You don't need a license to live with a beer.
  43. A tree is good enough for a beer.
  44. Beer doesn't grow hair where it shouldn't.
  45. Beer doesn't care how much you earn.
  46. Beer and "ice" don't mix.
  47. Beer won't complain about your choice of vacation--it goes along happily.
  48. Beer doesn't care if you go to sleep right after you've had it.
  49. Beer is happy to ride in the trunk of your car.
  50. You never have to promise to respect a beer in the morning.
  51. Beer never complains about a wet spot.
  52. You can put all your old beers together in one room and they won't fight.
  53. Beer won't leave hairs in your mouth
  54. You can Recap a Beer
  55. A beer will always be there when you get home
  56. A beer is best when it is frigid.
  57. Nobody cares just because you like beer that's 3 years old.
  58. A beer won't complain if you make it spend the night in a wet spot.
  59. You don't have to worry about a mess just because you're the first to open a particular beer.
  60. Your frinds won't laugh at you just because you have a huge beer.
  61. If you poor a beer right, you'll always get good head.
  62. You can always share a beer with friends.
  63. There's SUPPOSED to be yeast in a beer.
  1.  You can enjoy a beer all night long.
  2.  Beer stains wash out.
  3.  You don't have to wine and dine beer.
  4.  A beer will wait in the car while you go and play football.
  5.  When your beer goes flat, you toss it out.
  6.  Beer is never late.
  7.  A beer doesn't get jealous when you grab another beer.
  8.  Hangovers go away.
  9.  Beer labels come off without a fight.
  10. When you go to a bar, you can always pick up a beer.
  11. Beer never has a headache.
  12. After you've had a beer, the bottle is still worth 5 cents.
  13. A beer won't get upset if you come home and have another beer.
  14. If you pour a beer right, you'll always get good head.
  15. A beer goes down easy.
  16. You can have more than one beer in a night and not feel guilty.
  17. You can share a beer with your friends.
  18. You always know you're the first one to pop a beer.
  19. Beer is always wet.
  20. Beer doesn't demand equality.
  21. You can have a beer in public.
  22. A beer doesn't care when you come.
  23. A frigid beer is a good beer.
  24. You don't have to wash a beer before it tastes good.
  25. If you change beers, you don't have to pay alimony.
  26. You can't catch social diseases from a beer.
  27. When you're interrupted by a beer it's for a good reason.
  28. A beer is always satisfying.
  29. A beer gets lighter the longer you hold it.
  30. A beer won't tell you its pregnant for fun.
  31. A beer does not come with in-laws.
  32. No matter what the package, a beer still looks good.
  33. To cool off a beer, all you have to do is put it in the ice box.
  34. All you have to do to get over a beer is take a leak.
  35. Beer doesn't complain about farting.
  36. The only thing a beer tells you is when its time to go to the bathroom.
  37. You are never embarrassed about the beer you bring to a party.
  38. Its okay to leave a party with a different beer than the one you brought.
  39. Beer won't drive you to drink.
  40. You can shoot a beer.
  41. A beer chaser is easier to catch.
  42. You don't need a license to live with a beer.
  43. A tree is good enough for a beer.
  44. Beer doesn't grow hair where it shouldn't.
  45. Beer doesn't care how much you earn.
  46. Beer and "ice" don't mix.
  47. Beer won't complain about your choice of vacation--it goes along happily.
  48. Beer doesn't care if you go to sleep right after you've had it.
  49. Beer is happy to ride in the trunk of your car.
  50. You never have to promise to respect a beer in the morning.
  51. Beer never complains about a wet spot.
  52. You can put all your old beers together in one room and they won't fight.
  53. Beer won't leave hairs in your mouth
  54. You can Recap a Beer
  55. A beer will always be there when you get home
  56. A beer is best when it is frigid.
  57. Nobody cares just because you like beer that's 3 years old.
  58. A beer won't complain if you make it spend the night in a wet spot.
  59. You don't have to worry about a mess just because you're the first to open a particular beer.
  60. Your frinds won't laugh at you just because you have a huge beer.
  61. If you poor a beer right, you'll always get good head.
  62. You can always share a beer with friends.
  63. There's SUPPOSED to be yeast in a beer.

  Pickuplines

  2011-04-18 - 16:29:28
  1. That shirt looks very becoming on you....of course if I were on you I'd be coming too. 
  2. If I said you had a nice body, would you hold it against me...Please??!! 
  3. If I could rearrange the alphabet, I'd put U and I together. 
  4. Are your legs tired? Because you've been running through my mind all day. 
  5. Is your father a thief? Because he stole the stars from the skies and put them in your eyes! 
  6. Are you from Tennessee? Because you're the only ten I see! 
  7. That dress looks nice....Of course, it'd look even better crumpled up in the corner of my room. 
  8. Are you lost ma'am? Because heaven's a long way from here. 
  9. Pardon me, is there a mirror in your pocket? Because I keep seeing myself in your pants 
  10. Hey baby, wanna sit on my lap and we'll talk about the first thing thatpops up!? 
  11. Would you like to have breakfast tomorrow? Should I nudge you or call you? 
  12. (Check female's shirt tag)....Just as I thought, made in heaven! 
  13. Were your parents Greek gods? Because it takes two gods to make a goddess. 
  14. Pardon me miss, I seem to have lost my phone number, could I borrow yours? 
  15. Nice to meet you, I'm (your name) and you are...gorgeous! 
  16. Your name is Sandra, huh? Can I call you Sandy? Really, what time? 
  17. Were you in Boy Scouts? Because you sure have tied my heart in a knot. 
  18. Have you seen (any movie)? Would you like to? 
  19. My face is leaving in 10 minutes... are you gonna be on it or not? 
  20. Screw me if I'm wrong, but isn't your name Gretchen? 
  21. Do you have any Italian in you? Would you like some? 
  22. If I gave you a sexy negligee, would there be anything in it for me? 
  23. I'm new in town, could I get directions to your place? 
  24. Miss, if you've lost your virginity, could I have the box it came in? 
  25. Hi, the voices in my head told me to come talk to you!
  //Michelle

  Utan dig

  2011-04-18 - 16:12:11
  vännen min, det absolut vackraste jag har.
  det är du, och ingen annan, som ger mig kraft när jag inte längre har någon.

  det är du som får mig att tro när jag tappat hoppet.

  det är du som får mig att le när jag inte mår bra.

  det är du som får mig att fortsätta när jag inte längre orkar.

  utan dig, vännen min, så går det bara inte.
  utan dig, vännen min, så är jag inget. inget.

  Lite av varje

  2011-04-18 - 16:05:20
  Tjatja, kom precis hem från praktiken och fyfan vad varmt det är, solen skiner och det är underbart. Ska kanske in till stan och träffa Natta en stund, sen kanske träffa Anna för att få mina saker.
  Idag har vi hängt väggmatta och fyfan vad det är tråkigt och jobbigt, först spackla väggarna, sen rita sträck och så limma hela väggen och sen se till att mattan kommer rakt. Det är inte så svårt egentligen men det är bäst att vara två på det. Här kommer lite bilder")
  Ett utav badrummen vi la, fast bara en våd där uppe, han gjorde det andra förra veckan.
  Men måste säga, fyfan va den väggmattan är ful! Tegelmönstrad och och så såg man hur skev taket var!
  Bild på mig + våra saker + ett hjärta i dammet ")
  Ett annat badrum där vi spacklade och slipade och till slut hängde en vit väggmatta!

  // Michelle

  Kärleken är som ett brinnande klot, kärleken är inte alls något hot

  2011-04-18 - 14:54:02
  - Kaffe skall vara hett som helvetet,
  svart som djävulen
  rent som en ängel och
  sött som kärleken

  - Kärlek är rök gjord av suckars ånga
  att bli sonad är att en flamma i
  älskarens blickar fånga

  - Love is the master key that opens
  the gates of happiness

  - Den sanna kärleken liknar cirkeln
  och cirkeln har inget slut

  - Goda gärningar föder framgång

  - Livet består av två val
  Leva eller dö
  Men det är inte alltid vi,
  som får välja
  // Michelle

  de är inte alltid lätt..

  2011-04-18 - 12:54:24

  Spackla!

  2011-04-18 - 10:39:28
  Goddag allaihopa! Vaknade nyss utav solens strålar som letade sig in, de är lov, kan inte bli bättre?! Jag ska snart in till stan och möta Linda sedan ska jag hem till henne och hjälpa henne att spackla lite. Michelle jobbar i veckan men ska antagligen möta henne snabbt i stan efter att hon slutat och lämna tillbaka lite saker hon glömde här i helgen. 

  Gamla bilder

   
  Detta BLEV ett riktigt skitjobb. Badrummet skulle renoveras, riva ut kaklet, byta brunn, lägga ny matta plus kakla väggarna. Men när jag rev ner åkte en del av putsen och med (de som sitter bakom kaklet enkelt förklarat). Så de blev ojämnt som ni ser på bilden. Vilket innebar att hela badrummet var tvungen att spacklas först. Det är viktikgt att underarbetet är jämt och bra. Desto bättre underarbete ju bättre resultat. 


  Detta är samma badrum som bilden ovan. Såhär ska det se ut innan man kan gå vidare..

  De är kul att spackla men inte när det blir för mycket och helt oväntat!! 
  Nu ska jag dra mig hörs senare// Anna Hayati


   

  Olika åldrar i livet!

  2011-04-18 - 01:04:02

  Mannens olika åldrar

  Mellan 15-20 år är mannen som en Fiat, liten men ettrig.

  Mellan 20-30 år är mannen som en Porsche, snabb och välsmord.

  Mellan 30-50 år är mannen som en Opel Record, lovar mer än den håller.

  Mellan 50-60 år är mannen som en gammal Ford, man måste hälla i honom lite sprit för att få honom att starta.

  Kvinnans olika åldrar

  Mellan 15-20 år är kvinnan som Asien, välkänd men outforskad.

  Mellan 20-30 år är kvinnan som Afrika, het men ändå fuktig.

  Mellan 30-40 år är kvinnan som USA, effektiv och tekniskt fulländad.

  Mellan 40-50 år är kvinnan som Europa efter två världkrig, härjad men ändå skön.

  Mellan 50-60 år är kvinnan som Ryssland, alla vet var det ligger men ingen vill dit.

  Skämt om män!

  2011-04-18 - 01:01:39

  Varför blir män smartare under själva sexakten
  -Därför att dom är ihopkopplade med ett geni.

  Varför blinkar inte kvinnorna under förspelet?
  -Dom hinner inte.

  Varför behövs det 1 miljon spermier för att befrukta ett ägg?
  -Dom frågar inte efter vägbeskrivningen.

  Varför skapade gud männen?
  -För att en dildo inte kan klippa gräsmattan.

  Varför har inte kvinnor mäns hjärnor?
  -Dom har ingen penis att placera den i.

  Varför onanerar män?
  -Dom älskar sig själva.

  Varför snarkar män så fort dom lägger sig på rygg?
  -Deras pungkulor faller ner över skithålet och täpper till deras extra lufthål.

  Varför har män fått större hjärnor än hundar?
  -Bara för att dom inte ska jucka kvinnors ben på cocktailpartyna.

  Varför gjorde gud mannen före kvinnan?
  -Man brukar göra en råskiss innan man får fram en perfekt produkt.

  Hur många män krävs det för att fälla ner toalettlocket?
  -Ingen vet, det har inte hänt än.

  Vem vill bli gammal egentligen?!

  2011-04-18 - 00:45:39
  Vem fan vill bli gammal egentligen?   Jag vill inte bli vuxen gammal och grå
  Behöva börja använda rullator och knappt kunna gå, sitta eller stå
  Bli gnällig och hela tiden klaga på saker och ting
  på allt som händer och sker runt omkring
  Bli skrynklig och stel
  blanda ihop saker och ofta minnas fel
  Utan jag vill förbli UNG
  fortsätta släppa loss och vara kung
  Kunna fortsätta vara barnslig och ha kul
  inte behöva tänka på massa annat strul
  Men oavsett min ålder kommer min barnslighet alltid att leva kvar
  även på mina äldre och trista dar

  Men nu är jag fortfarande ung och vill upptäcka allt in i minsta vrå
  ändå från topp till tå och så långt mitt öga kan nå
  det är så mycket så om ni någonsin kunde förstå

  (gammal dikt) Ne nu ska jag säga välkommen till drömmarnas värld. Tack Michelle och alla andra för en underbar helg, nattinatti!! 

  Är datorn en han eller hon?

  2011-04-17 - 23:11:29

  Vi kallar t.ex. båtar, flygplan och orkaner för hon. Då är frågan vilket kön har datorn?

  Kvinnorna anser att datorn är en han därför att:

  1. De kan en hel del, men vet sällan hur de ska använda sin talang utan att få instruktioner.
  2. Det är meningen att de ska hjälpa till och lösa problem, men hälften av tiden är de själva problemet.
  3. För att få deras uppmärksamhet måste man först sätta på dom.
  4. Så fort du skaffat dig en så inser du att, om du bara väntat lite längre så hade du fått en som var bättre.


  Männen ansåg å andra sidan att datorer är en
  hon för att:

  1. Ingen utom dess "skapare" kan fårstå den inbyggda logiken.
  2. Det språk en dator använder för att kommunicera med en annan dator är obegripligt för alla som inte är datorer.
  3. Minsta lilla misstag lagras i ett långtidsminne och kommer att ställa till problem långt efteråt.
  4. Så fort du fastnat för en, kommer du att tvingas spendera halva lönen på mer eller mindre nödvändiga tillbehör.


  The first time

  2011-04-17 - 22:37:58
  Första gången vi gjorde något jobb utanför skolan.

  Vi la mattan ni ser på bilden längst ner åt höger. Plus hela lokalen vi var i.

  1,6 år gamla bilder ungefär! Minns du Michelle?

  Choklad är bättre än sex

  2011-04-17 - 13:20:06
  Choklad är bättren sex
  Du kan skaffa choklad.
  Orden "om du älskar mig så sväljer du" har en äkta mening med choklad.
  Choklad kan ge njutning även när den har blivit mjuk.
  Du kan utan risk nyttja choklad medan du kör bil.
  Du kan få choklad att räcka så länge du vill.
  Du kan äta choklad även tillsammans med din mor.
  Choklad bryr sig inte om du biter i "nötterna".
  Två personer av samma kön kan äta choklad utan att bli kallade snuskiga namn.
  Ordet förhållande skrämmer inte iväg choklad.
  Du kan ha choklad på ditt skrivbord utan att förnärma dina arbetskamrater.
  Du kan fråga en främling efter choklad utan att få en örfil.
  Man får inte hår i munnen när man äter choklad.
  Med choklad behöver man inte fejka.
  Choklad gör dig inte gravid.
  Du kan äta choklad vilken tid som helst i månaden.
  Bra choklad är lätt att hitta.
  Du kan ha så många olika sorters choklad du klarar av.
  Du kan aldrig bli för ung eller för gammal för choklad.
  När du äter choklad håller det inte grannarna vakna.
  Med choklad spelar det ingen roll, det är alltid gott.
  Du kan skaffa choklad.
  Orden "om du älskar mig så sväljer du" har en äkta mening med choklad.

  Choklad kan ge njutning även när den har blivit mjuk.
  Du kan utan risk nyttja choklad medan du kör bil.
  Du kan få choklad att räcka så länge du vill.
  Du kan äta choklad även tillsammans med din mor.
  Choklad bryr sig inte om du biter i "nötterna".
  Två personer av samma kön kan äta choklad utan att bli kallade snuskiga namn.
  Ordet förhållande skrämmer inte iväg choklad.
  Du kan ha choklad på ditt skrivbord utan att förnärma dina arbetskamrater.
  Du kan fråga en främling efter choklad utan att få en örfil.
  Man får inte hår i munnen när man äter choklad.
  Med choklad behöver man inte fejka.
  Choklad gör dig inte gravid.
  Du kan äta choklad vilken tid som helst i månaden.
  Bra choklad är lätt att hitta.
  Du kan ha så många olika sorters choklad du klarar av.
  Du kan aldrig bli för ung eller för gammal för choklad.
  När du äter choklad håller det inte grannarna vakna.
  Med choklad spelar det ingen roll, det är alltid gott.

  "pusskalas"

  2011-04-17 - 12:03:15
  Hejsan Jag och Michelle var på lokalfest igår. Det blev en lyckad kvälll, så tack för den Michelle!! Hennes kille och hans kompis kom upp för att hämta henne mitt i natten. Jag kunde också åkt med men sängen lockade mera just då.  För min del blev de ett riktikgt "pusskalas" kolla bilderna så förtstår du.


  Ja och michelle bakom


  Jag och Michelle


  Michelle, jag

  Michelle om du vil ha mer bilder på dig så fyll på själv. De är lite svårt att veta vilka du tycker är okej och inte. Tack för kvällen och en trevlig helg med dig // Anna Hayati

  Longboard + Pizza = NICE!

  2011-04-16 - 17:46:13

  Bilderna talar för sig själva!


  Michelle


  Anna


  Mums mums...

   

  Varför gurkor är bättren män

  2011-04-16 - 15:05:40
  Den genomsnittliga gurkan är åtminstone 15,7cm lång.
  Gurkor håller sig hårda en vecka.
  En gurka talar aldrig om för dig att storleken inte har nån betydelse.
  Gurkor blir aldrig alltför upphetsade.
  Gurkor lider aldrig av prestationsångest.
  Redan på varuhuset kan du känna på gurkan och genast få veta hur hård den är innan du tar med den hem.
  Gurkor kan alltid komma ifrån på helgerna.
  Gurkor respekterar alltid dig på morgonen.
  En gurka frågar aldrig: Är jag den första?
  Gurkor struntar i om du är oskuld.
  Gurkor säger inte till andra gurkor att du är oskuld.
  Du kan ha så många gurkor som du bara klarar av.
  Gurkor ställer aldrig till med scener för att det ligger andra gurkor i kylskåpet.
  Gurkor har inget emot att gömma sig i kylen när din mamma kommer på besök.
  Gurkor säger inte att de gillar dig bättre med långt hår.
  En gurka överger dig inte för en annan kvinna, en annan man eller en annan gurka.
  Gurkor spelar inte gitarr och försöker inte finna sig själva.
  Den genomsnittliga gurkan är åtminstone 15,7cm lång.
  Gurkor håller sig hårda en vecka.
  En gurka talar aldrig om för dig att storleken inte har nån betydelse.
  Gurkor blir aldrig alltför upphetsade.
  Gurkor lider aldrig av prestationsångest.
  Redan på varuhuset kan du känna på gurkan och genast få veta hur hård den är innan du tar med den hem.
  Gurkor kan alltid komma ifrån på helgerna.
  Gurkor respekterar alltid dig på morgonen.
  En gurka frågar aldrig: Är jag den första?
  Gurkor struntar i om du är oskuld.
  Gurkor säger inte till andra gurkor att du är oskuld.
  Du kan ha så många gurkor som du bara klarar av.
  Gurkor ställer aldrig till med scener för att det ligger andra gurkor i kylskåpet.
  Gurkor har inget emot att gömma sig i kylen när din mamma kommer på besök.
  Gurkor säger inte att de gillar dig bättre med långt hår.
  En gurka överger dig inte för en annan kvinna, en annan man eller en annan gurka.
  Gurkor spelar inte gitarr och försöker inte finna sig själva.
  Källa:

  Färgat utväten på våra hår!

  2011-04-16 - 14:07:47


  Jag och Michelle


  Michelle och Jag


  Michelle och Jag - bjuder på dessa söta bilderna!


   VÅRAN ÅSIKT! - NATRULIGT ÄR FINAST!
  Våga gå utan smink och vara naturlig. Det blir mycket roligare att sminka sig och fixa sig sedan vid ett speciellt tillfälle. Plus att man sparar pengar. Tycker verkligen det är synd att så många unga tjejer påverkas av media och alla dessa bilder på alla överredigerade unga tjejer!!! SÅ BORT MED SKITEN.

  // Anna Hayati  

  En killes hjärna

  2011-04-16 - 13:08:15

  En killes hjärna!  Eller varför skulle det inte kunna vara en tjejs.

  Jag..

  2011-04-16 - 00:57:14
  Jag saknar din famn
  även fast jag mår dåligt att vara fast i dina armar
  Jag saknar din röst
  även fast den så många gånger sårat mig
  Jag saknar din blick
  även fast den fått mig att gråta
  Jag saknar din trygghet
  även fast du gör mig så osäker
  Jag saknar att älska dig
  även fast jag hatar dig


  Skrivet av Anna Hayati

  Så kissar ni killar bäst med morgonstånd!

  2011-04-16 - 00:53:14

  Louis Armstrong   Detta är metoden med hårdhandskar iblandade. Om din erigerade penis pekar rakt ut eller bara lite uppåt kan du ha chans att vinkla den rätt med våld. Ta tag i skaftet och vinkla nedåt, eller tryck ner ollonet, och var sedan noga med att inte tappa taget (då kissfontäner annars kan drabba dig och ditt närområde). Varning: Denna metod kan komplicera kissandet, eftersom urinröret kläms åt.

  På gång 

  Pekar ditt morgonstånd nedåt? Grattis. Allt du behöver göra nu är att se till att vinkeln pekar rätt ned i toastolen - gör detta genom att böja dig nedåt som bilden illustrerar. Mot slutet av kissandet, när strålen blir svagare, kan du sedan böja dig närmare toaletten.

  Flygande Jacob

  Om ditt stånd pekar uppåt har du definitivt problem när du ska ta morgonpissen. Antingen får du tänka intensivt på din mormors andedräkt en stund för att få din erektion mer påverkbar - eller så installerar du en trapets i badrumstaket, vilken du sedan hänger ifrån. Varning för risken att kissa sig själv i ansiktet samt risken att trilla ner och hyperdö.

  VILANDE HUNDEN


  Den här metoden lär fungera för i princip vem som helst, oavsett ståndmodell, men den kan bli lite pinsam om någon kommer in på toaletten. Ställ dig med ryggen mot toaletten, med en fot på varje sida toalettstolen. Böj midjan framåt tills ståndet riktas ned i toaletten (eller den andra väggen, eller badkaret, helt beroende på hur ditt badrum ser ut). Om du blir påkommen kan du ju hävda att du bara praktiserar morgonyoga.

  STEGEN


  Ytterligare en för er vars morgongåva pekar rakt ut eller nedåt. Stå nån meter från toaletten och luta dig framåt mot väggen ovanför toaletten. Sikta och håll kroppen stel. I längden kan detta tillvägagångssätt även träna mage och rygg.


  FLICKPOJKEN


  Ibland är det bara att bita i det sura äpplet och sätta sig ner och kissa. Sitt bredbent och tryck ner penis, så eventuellt skval och stänk hamnar innanför toastolen. Och du, det är egentligen inte så omanligt att sitta och kissa. Särskilt inte om du besväras av att den doppas ner i vattnet.

  STÄLLNING Y


  Det är inte ovanligt att ha en erektion som svänger åt det ena eller det andra hållet. Om din spermaleverantör gör så, måste du vinkelkompensera detta. Använd badrumsväggarna till att balansera på en fot och luta kroppen tills penis pekar ner mot toalettstolen.


  STÅLMANNEN


  Om din penis känns som den är gjord av stål på morgonen, kan du lika gärna vara en superhjälte själv. Sätt på dig lakanet som en mantel, balansera höften på toastolen och håll fram händerna som om du flög. Förhoppningsvis har trycket samma funktion på ditt stånd som kryptonit har på Stålmannen.


  källa   / Anna Hayati

  - Tillbaka i tiden

  2011-04-16 - 00:47:22
  Alla vill tillbaka i tiden
  Tillbaka till en tid dom tror var fin
  Men det var inte bättre förr
  Varje dag lär man sig något nytt

  Glädje är ingen sak, ingen tidpunkt
  Glädje är en känsla, och känslor är energi
  Dom är evigt omvandlande, från kärlek till hat
  Men känslor är något som alltid kommer att bestå
  Dom är en del av människans kretslopp

  //Skrivet av Habibi Michelle

  Dikt!

  2011-04-16 - 00:46:12
  Du strålar som solen,
  den allra finaste stjärnan på jorden.
  Du ger mig kraft och mod att våga
  det som känns svårt.
  När jag ser dig fyller du lycka,
  och glädje i hela mig,
  klarar mig inte utan dig.
  Finns inga ord för hur underbar du är,
  du finns alltid där.
  Tack för att du finns!

  Jag älskar dig <3

  Skriven av Michelle Habibi till  Anna Hayati

  Tänk om alla företag skulle tillverka kondomer

  2011-04-15 - 22:25:06  TÄNK OM ALLA företag skulle tillverka kondomer.
  Gevalia kondomer: När du får oväntat besök
  Nokia kondomer: Connecting people
  Lätta kondomer: När du bestämt dig
  GB-glass kondomer: Jag o min Magnum......
  ...Always kondomer: En renare och torrare känsla
  Lóreal kondomer: Because you´re worth it
  Com Hem: Jätte snabbt & jätte jätte bra
  OLW kondomer: Nu är det dax för fredags mys
  Nike kondomer : Just do it ;)
  Mer kondomer: Älska mer


  Just nu väljer vi OLW kondomer:  NU ÄR DET DAGS FÖR FREDAGSMYS
  // Anna Hayati och Michelle Habibi

  Here We Go

  2011-04-15 - 16:37:34

  Kom precis innanför dörren. Jag ska fixa lite och sedan in till stan och möta Michelle, hon ska sova här inatt. Vi ska försöka fixa en header men de jobbet överlåter jag till henne. Vi ska ha de mys och kanske färga utväxten på våra hår också. Båda är ju svarthåriga för tillfället! Jag färgade först och övertalade henne efteråt. 

  Imon ska vi på fest och ska för första gången någonsin få se henne med "mycket smink" och uppklädd. Så de blir spännande. PLUS att jag sagt att hon ska få sminka mig, haha! Men de blir säkert bra, hon är bra på praktiska saker så vem vet kanske grym på att sminka också.   


  Ta bilden med en nypa salt!


  Hörs senare ha de bäst / Anna Hayati

  Älskade Anna

  2011-04-14 - 18:40:52
  Ja som ni ser gjorde Anna ett litet inlägg om oss och om mig.

  Om Anna! - skrivet av mig, Michelle!

  Anna är en fantastiskt underbar och go tjej och jag får erkänna att när vi första gången träffades så var vi båda lite osäkra på varandra men tillslut lärde vi känna varandra och det är jag riktigt glad för.
  Ibland är Anna ganska tyst av sig jämfört med andra dagar, men när man är med henne själv kan hon babbla, haha men hon är riktig härlig att prata med. Och som Anna skrev innan när hon råkade sätta en kniv i fingret på mig, ja hon kan också ha lite temprament när det gäller vissa saker och just då den gången höll hon i en kniv. Men allt gick bra!
  Hon är väldigt lätt att ha att göra med och är det någon man kan lita på så är det henne. Hon och jag är ganska lika förutom att jag var mer kille när jag träffa henne än nu, men vi gillar samma saker och tänker ofta lika.

  Bild på henne!

  Jag är otroligt tacksam och stolt över att ha henne som vän ! Min hayati // Habibi Michelle

  Lite kort om oss och underbara Michelle!

  2011-04-14 - 17:58:42

  Vi är två tjejer som heter Anna och Michelle. Vi går andra året på en byggline som lärlingar. Här i bloggen kommer du kunna läsa om oss. Även massa humor och dikter.


  Om Michelle! - skrivet av mig, Anna!

  Hon är en underbart rolig och trevlig tjej. Michelle har ganska mycket temprament och kan ibland bli lite bitter. Men emot mig har hon alltid varit oerhört snäll. Till och med när jag råkade sätta en kniv i hennes finger förra året så att hon fick åka in och sy.

  När jag lärde känna henne var hon ganska killig utav sig. Bara stora kläder, hade knappt något smink och så.
  Men idag är det helt klart annorlunda. Hon klär sig i bra kläder och sminkar sig till och från.

  Hon är en väldigt enkel och lättsam person. Ställer inga krav på att man alltid ska vänta i skolan eller vara just där hon är. Vilket jag uppskattar mycket. Pålitlig, hjälpsam och ställer alltid upp om det är något.

  Bild på henne!

  Helt enkel en underbar tjej som jag är glad att jag träffade! Min habibi // Hayati (Anna)
  RSS 2.0